Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Дипломирани здравствени радници
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Дипломирани здравствени радници

Boston, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.060 / per credit

Na kampusu

Uvod

Знате да желите каријеру у здравству, али нисте сигурни коју. Или можда знате шта желите да радите, али морате да побољшате своје академско искуство и животопис да бисте се такмичили у тој области. Програм Бацхелор оф Сциенце ин Хеалтх Сциенцес (БСХС) је дизајниран да вам помогне да откријете своје циљеве - и да их постигнете.

Како један смер може да одговара толиком броју? Персонализација. БСХС је посебно дизајниран око вас. У првој години ћете похађати Увод у главни курс да бисте сазнали о свим смеровима на МЦПХС-у, а затим и Семинар здравствених наука да бисте истражили своје могућности у оквиру БСХС смера. Успут ћете радити један на један са директором програма факултета и саветницима за каријеру како бисте се кретали по плану који вам одговара, као и да се повежете са бившим студентима да бисте добили њихов увид. Шта год да одлучите да урадите, МЦПХС ће радити са вама да формализује пут напред, а ментор вашег факултета ће вам помоћи да испуните све потребне предуслове за постизање ваших циљева.

Као рани део вашег БСХС наставног плана и програма, водићете информативне интервјуе са професионалцима у вашој циљној каријери да бисте стекли опипљив осећај онога чиме желите да се бавите. Касније у главном смеру, дубље ћете заронити уз целосеместралну праксу и праћење посла. Наша локација у светски познатој медицинској и академској области Лонгвуд у Бостону нуди неупоредиве могућности за практично учење. Уз интензивно саветовање, доста пажње и искуство из стварног света, дипломићете спремни да се такмичите у области коју изаберете. Три различите стазе вас воде тамо где желите да идете.

Песма 1: дипломирани здравствени радник – опште

Упознајте се са земљом пре него што одаберете своју специјалност.

Неопредељени смерови су добродошли да почну овде, а затим се пријаве за прелазак у жељени програм. Персонализовано академско саветовање и саветовање о каријери помажу вам да пронађете свој пут, а пошто сви студенти прве године на МЦПХС похађају исти наставни план и програм, нећете изгубити тло под ногама.

Или, наставите као главни у здравственим наукама у припреми за постдипломске студије. Саветовање факултета осигурава да испуните све ваше потребне предуслове као курсеве концентрације, а практично искуство гради ваш резиме за пријаву на постдипломске студије у области коју сте изабрали.

Стаза 2: дипломирани здравствени радник – здравствено васпитање

Постаните сертификовани здравствени едукатор да бисте подучавали будућност здравствене заштите.

БСХС са концентрацијом у здравственом образовању вас припрема да подучавате и промовишете здравље и добробит у низу окружења, од којих нека укључују здравствену заштиту (болнице, медицинске групе, приватна пракса); заједнице и непрофитне организације; колеџи и универзитети; К-12 школе; предузећа и радна места; и влада. Дипломци ове концентрације имају право да полажу испит за сертификовано здравствено образовање (ЦХЕС) који нуди Национална комисија за акредитацију здравственог образовања.

Овај Pathway добро слаже са клиничким и неклиничким тежњама. На пример, након што стекнете БСХС, можете изабрати да се упишете на постдипломски програм из области неге или хигијене зуба. Тада бисте могли наставити каријеру као специјалиста клиничког здравственог образовања. Или, можете да наставите своје образовање и стекнете диплому магистра јавног здравља, здравствених наука или менаџмента здравствене заштите и постанете лидер у области јавног здравља, наставе и учења или пословне администрације са јаким искуством у здравственом образовању и промоцији .

Песма 3: дипломирани здравствени радник – менаџмент у здравству

Придружите се тиму који чини да здравствена заштита ради, из дана у дан.

БСХС са концентрацијом управљања здравственом заштитом вас припрема да водите посао здравствене заштите. Овај неклинички Pathway такође може бити упарен са клиничким тежњама. На пример, можете зарадити свој БСХС у менаџменту здравствене заштите, отићи на постдипломски студиј за медицинске сестре и ући у радну снагу као менаџер медицинске сестре.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Ishod programa

O školi

Pitanja