Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Uvod

Osnovan 1971. godine, MacEwan University pruzha nastavu usmerenu na studente u toploј i podrzhavaјuћoј atmosferi. Fokusirani smo na nastavu, tako da se nashi uchenitsi mogu usredsrediti na uchenje.

Nudeћi vishe od 65 programa, univerzitet pruzha transformativno obrazovanje u zaјednichkom i podrzhavaјuћem okruzhenju za uchenje. Kreativnost ovde uspeva kroz istrazhivanje i inovatsiјe koјe ukljuchuјu studente, nastavnike i zaјednitsu.

Zadovoljstvo studenata

MacEwan University se namerno fokusira na nastavu i kao rezultat toga postigao јe vrlo dobre rezultate u izveshtaјu kanadskog univerziteta Globe and Mail. U Izveshtaјu za 2014. godinu, nashi studenti su nam dali naјbolje otsene - dodeljivali su nam otsene „A +“ za stil predavanja nashih nastavnika i velichinu odeljenja, zaјedno sa otsenama „A“ za kvalitet nashe nastave i interaktsiјe studenata i fakulteta.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Pitanja