Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Дипломирао здравствену негу у сестринству
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Дипломирао здравствену негу у сестринству

Rovaniemi, Финска

7 Semesters

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9.500 *

Na kampusu

* висина школарине зависи од почетне године студија

Uvod

Образујемо здравствене раднике са општим и посебним знањима из здравствене неге и неге. Студије омогућавају дипломцима да раде у Финској и другим међународним срединама у болницама и здравственим центрима, као иу приватном сектору.

Пружамо студентима широку базу основног знања, као и напредна знања неопходна за испуњавање садашњих и будућих потреба у здравственој заштити.

Студенти добијају добре теоријске и практичне вештине из области сестринства, науке о медицинским сестрама и истраживања сестринства како би могли да допринесу развоју сестринства. Научићете учење на даљину и дигиталне услуге као део професије медицинске сестре. У процесу учења студент формулише везе између практичног искуства и теоријских концепата. Ове везе захтевају интеграцију теорије и праксе, а то је олакшано размишљањем о пракси.

Клиничка пракса се може обавити у Финској или делимично у иностранству. Студирајући на међународном програму, имате одличну прилику да стекнете високо цењено образовање. Учите фински језик са 15 кредита, док студенти који говоре фински уче енглески и шведски језик. Фински језик се користи у практичној обуци, која се током студија изводи у организацијама које говоре фински. Могућности запошљавања за регистроване медицинске сестре у Финској су одличне.

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Pitanja