Keystone logo
Kingston University MSc u učenju invaliditetom Nursing
Kingston University

MSc u učenju invaliditetom Nursing

Kingston upon Thames, Уједињено Краљевство

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Na kampusu

* kući puno radno vreme: £9.250 | međunarodni puno radno vreme: £16.200

Uvod

Zašto odabrati ovaj kurs?

Ako želite da napravite pozitivnu razliku u životima ljudi sa smetnjama u učenju i već imate diplomu i iskustvo u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, ovaj magistarski kurs je za vas. Postaćete registrovana medicinska sestra sa smetnjama u učenju za dve godine.

Ovaj kurs vas priprema za karijeru u profesionalnoj praksi usmerenoj osobi u različitim zdravstvenim i socijalnim okruženjima. Naučićete kako da omogućite dizajn i procenu brige za osobe sa smetnjama u učenju i njihovim porodicama. Bićete izazvani da razvijete veštine u prikupljanju, analizi i sintezi dokaza kako biste osigurali suočavanje i rešavanje zdravstvenih nejednakosti i socijalne izolacije.

Proučavaćete faktore koji utiču na zdravlje i dobrobit ljudi, zdravstvene nejednakosti u našem društvu i kako možemo poboljšati zdravstvene ishode za ljude sa invaliditetom u učenju i uslovima autističnog spektra (ASC).

Istražićete upravljanje složenim uslovima tokom životnog veka, od dece do starije osobe i onih sa demencijom ili drugim potrebama mentalnog ili fizičkog zdravlja.

Kroz simulacije, i na plasmanu, vi ćete sarađivati sa korisnicima usluga. Pružaoci plasmana uključuju Jugozapadni London i Trust za mentalno zdravlje Svetog Đorđa, Surrei and Borders Partnership Trust, Great Ormond Street, Dečji poverenje i Kraljevsku bolnicu za neuro-invaliditet.

Ovaj kurs je dizajniran za malu kohortu učenika, gde ćete imati koristi od individualnog učenja i podrške. Predavaće vas naš dinamični nastavni tim koji uključuje vodeće istraživače i stručnjake za negu sa invaliditetom iz prakse i Odeljenje za zdravlje. Naši studenti su veoma traženi i dobijaju više ponuda za posao pre nego što njihov kurs završi.

Razlozi za izbor Kingston University

  • Kingston je br. 1 u Londonu i br. 6 u Velikoj Britaniji za negu i babicu (tabela univerzitetske lige Guardian 2022).
  • Naši stručni akademici uključeni su u istraživanje i oblikovanje budućnosti nege sa poteškoćama u učenju na nacionalnom nivou, a naši studenti medicinske sestre bili su finalisti u nagradama Student Nursing Times od 2012. do 2022. godine, a Jessica Ball je pobedila studentsku sestru godine: teškoće u učenju 2022.
  • U našem simulacijskom paketu direktno ćete raditi sa osobama sa poteškoćama u učenju, njihovim porodicama/negovateljima, kao i sa glumcima sa smetnjama u učenju iz pozorišne kompanije Baked Bean.

Akreditacija

Ovaj stepen daje i akademsku nagradu i profesionalnu kvalifikaciju u sestrinstvu. Po uspešnom završetku programa, biće vam preporučeno Savetu za negu i babice za profesionalnu registraciju.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

Objekti

O školi

Pitanja