Keystone logo
Kingston University Diplomirani u nezi sa smetnjama u učenju
Kingston University

Diplomirani u nezi sa smetnjama u učenju

Kingston upon Thames, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Na kampusu

* UK studenti: £9,250 godišnje | međunarodno: £16,200 za prvu godinu

Uvod

Zašto odabrati ovaj kurs?

Proučite ovaj kurs i postaćete registrovana medicinska sestra sa smetnjama u učenju, spremna da napravi pozitivnu razliku u životima osoba sa smetnjama u učenju. Proučavaćete faktore koji utiču na zdravlje i dobrobit ljudi, zdravstvene nejednakosti u našem društvu i kako možemo poboljšati zdravstvene ishode za ljude sa invaliditetom u učenju i uslovima autističnog spektra (ASC).

Istražićete upravljanje složenim uslovima tokom životnog veka, od dece do starije osobe i onih sa demencijom ili drugim potrebama mentalnog ili fizičkog zdravlja.

Steći ćete praktično iskustvo u našem nagrađivanom simulacionom apartmanu i razviti svoje veštine i poverenje u brigu o ljudima radeći sa poznatom pozorišnom kompanijom Baked Bean.

Takođe ćete imati priliku da budete deo šire mreže za negu invaliditeta u učenju u Velikoj Britaniji i Eire i možete prisustvovati Konferenciji o invaliditetu u učenju Pozitivni izbor.

Ovaj kurs je dizajniran za malu i entuzijastičnu kohortu učenika, gde ćete imati koristi od individualnog učenja i podrške. Predavaće vas naš dinamični nastavni tim koji uključuje vodeće istraživače i stručnjake za negu sa invaliditetom u učenju iz prakse i Odeljenje za zdravlje.

Pružaoci plasmana uključuju Jugozapadni London i Trust za mentalno zdravlje Svetog Đorđa, Surrei and Borders Partnership Trust, Great Ormond Street, Dečji poverenje i Kraljevsku bolnicu za neuro-invaliditet.

Razlozi za izbor Kingston University

  • Kingston je br. 1 u Londonu i br. 6 u Velikoj Britaniji za negu i babicu (tabele Guardian lige 2022).
  • Naši stručni akademici su uključeni u istraživanje i oblikovanje budućnosti nege u učenju na nacionalnom nivou.
  • Naši studenti su bili finalisti na dodjeli nagrada Student Nursing Times od 2012. do 2021. godine.

Akreditacija

Ovaj stepen daje i akademsku nagradu i profesionalnu kvalifikaciju u sestrinstvu. Po završetku programa studenti se preporučuju Savetu za negu i babice za profesionalnu registraciju.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

Objekti

O školi

Pitanja