Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences Saradnik nauke u sestrinstvu
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Saradnik nauke u sestrinstvu

Draper, Сједињене Америчке Државе

20 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.775

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Samo pet semestara. To je sve što je potrebno da biste stekli diplomu iz medicinske sestre na Univerzitetu Joice, budite spremni da sednete na NCLEKS ispit i kvalifikujete se za svoju RN licencu.

Naš ASN program na prvi pogled.

Počnite odmah. Završite uspešno.

 • Nema preduslova. Mi ne zahtevaju nikakve fakultetske preduslove za prijem, tako da možete početi i završiti ASN stepen brže - i početi svoju sestrinsku karijeru ranije.
 • Hibrid Učionica. Na Univerzitetu Joice doživjet ćete fleksibilnost predavanja zasnovanih na predavanjima na mreži, plus dragoceno praktično iskustvo koje dobijate iz lične laboratorije, simulacije i klinike.
 • NCLEKS pripravnost. Posvećeni smo pripremi naših studenata medicinskih sestara za uspešno polaganje NCLEKS ispita. Naš rigorozni, fokusirani nastavni plan i program i sveobuhvatno podučavanje dizajnirani su da razviju vaše kritičko razmišljanje, kliničko rezonovanje i veštine kliničke prosudbe.
 • Iskusno učenje. Steknite iskustvo iskustvenim učenjem. Bićete vođeni kroz realistične simulacije na realnim, visoko vernim manekenkama u našem state-of-the-industrijski simulacioni centar i steći iskustvo iz stvarnog sveta u kliničkim okruženjima.

Program

Naš ASN diplomski program je kreditni sat od 69 semestra koji se sastoji od 75 nedelja (5 semestara) i nudi se kao kombinovani program koji kombinuje laboratoriju, kliničku i simulaciju na terenu, sa onlajn kursevima. Dizajniran da pripremi studente za karijeru u sestrinstvu, nastavni plan i program isporuke daju studentima temeljno znanje i iskustveno učenje da uđu u oblast sestrinstva kao profesionalci testirani na terenu.

Kurs

Kurs će se sastojati od predavanja, laboratorija, i klinička iskustva. Studenti će naučiti kako da budu profesionalne medicinske sestre koje brinu o klijentima, porodicama i zajednicama kroz teoriju i praktične primene. Kursevi opšteg obrazovanja integrisani su u program. Nastavni plan i program će biti isporučen u kombinovanom formatu sa većinom kurseva koji se nude na mreži.

Obuka veština

Studenti imaju priliku da primene svoje znanje u učionici u stvarnim scenarijima kroz naš state-of-the-industrijski simulacioni centar. Sa fokusom na praktični razvoj veština, studenti će koristiti naše složene simulatore ljudskih pacijenata kako bi poboljšali svoje veštine kliničkog kritičkog razmišljanja i kliničku procenu kako bi im pomogli da donesu najbolje odluke usmerene na klijenta za sigurnu negu kao buduće medicinske sestre.

Ishodi učenja za ceo život uspeha

Kada završite naš ASN program, bićete opremljeni veštinama za vežbanje brige, saosećajne nege, moći da koristite tehnologiju i druge zdravstvene resurse i budite spremni za licencu i sertifikaciju.

 • Iskoristite kritičko razmišljanje, kliničko rezonovanje i kliničku prosudbu da biste doneli etičke odluke zasnovane na dokazima.
 • Izložiti etičku upotrebu informatike, tehnologije i podataka u pružanju kvalitetne i sigurne nege.
 • Pokazati profesionalni identitet i liderstvo kroz timski rad, saradnju i uslugu.
 • Pokažite važnost samorefleksije i doživotnog učenja.
 • Obezbedite sigurnu i holističku brigu o klijentu.

Visok plasman. Visoko zadovoljstvo.

 • 93% Stopa plasmana posla
 • 96% Stopa zadržavanja učenika

Izvori: Ishodi programa 2020-2021

Prijem

Naš ASN program olakšava početak nove karijere. Prijem u program zahteva dokaz o maturi u srednjoj školi, prolazu ekrana sa drogama i proveru pozadine i prijemni ispit nazvan TEAS test (Test osnovnih akademskih veština), zajedno sa drugim osnovnim zahtevima.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • MSc Advancing Practice
  • Stirling, Уједињено Краљевство
 • Магистар наука у медицинској сестри: Адулт Геронтологи Нурсе Працтитионер - Акутна њега
  • South Orange, Сједињене Америчке Државе
 • Диплома из помоћних медицинских наука
  • Winnipeg, Канада