Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Uvod

Pripremamo naše učenike da preuzmu izazove dinamične, smislene karijere, naoružane samopouzdanjem i saosećanjem kako bi trajno uticali na svoje pacijente i njihove zajednice.

Naša misija

Pripremiti ljude da služe kao kompetentni profesionalci, unapređuju svoju karijeru i nastavljaju doživotno učenje.

Ishodi institucionalnog učenja

Svi diplomci su obučeni da:

  • Koristite istraživanja zasnovana na dokazima u praksi
  • Služe različitim zajednicama i zainteresovanim stranama
  • Pokažite veštine doživotnog učenja
  • Obavljaju kao kompetentni profesionalci

Naša vizija

Mi težimo stvaranju okruženja za učenje koja će transformisati živote ljudi kojima služimo, omogućavajući im da imaju veći pozitivan uticaj na svoje zajednice.

Nega i zdravstvo je ono što radimo

Džojs je najpoznatija po obrazovanju sestrinstva. Nudimo pre i post licencu za neguPathways dizajniranu da podrži studente bez obzira na njihovu lokaciju i prethodno iskustvo na fakultetu. Bez obzira da li ste novi u negi ili želite da unapredite svoju negovateljsku karijeru, možemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Naša posvećenost zdravstvenim naukama prevazilazi negu. Sa našim programom pomoćnika za radnu terapiju podržavamo studente koji traže značajnu karijeru u radnoj terapiji.

Joice je uspešna institucija sa živopisnom zajednicom za učenje koju čine izvanredni studenti, ostvareni alumni i zvezdani fakultet koji su stručnjaci za predmet u svojim oblastima - svi posvećeni brizi za studente, pacijente i jedni druge.

Kao student Joice, trebalo bi da očekujete da ćete biti izazvani, obogaćeni i transformisani. Izazivamo naše studente jer profesije koje traže zahtevaju pojedince koji su vredni velikog poverenja. Mi obogaćujemo naše studente, tako da, kao diplomci, oni mogu ići na da obogati svoje zajednice. I na kraju, verni Joice u svojoj srži, trebalo bi da očekujete da se brzo krećete, nikada ne žrtvujete kvalitet i budete nosilac standarda među svojim vršnjacima.

Lokacije

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Pitanja