Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Uvod

Школа јавног здравља Џонс Хопкинс Блумберг (БСПХ), школа јавног здравља број један у свету, посвећена је унапређењу здравља свих људи и образовању разноврсне глобалне заједнице научника, стручњака за јавно здравље, и други на позицијама да унапреде здравље јавности.

Наши студенти, професори и истраживачи свакодневно спашавају животе. У БСПХ ћете учити заједно са лидерима који дају епски допринос здрављу јавности - локално, национално и глобално.

Предвођени реномираним стручњацима који активно раде у овој области, нудимо лично и онлајн магистарске дипломе, докторске дипломе и програме сертификата дизајниране за запослене професионалце.

Са преко 80 центара и института у БСПХ, постоји безброј могућности за студенте да изађу из учионице и уђу у заједницу да спроведу решења јавног здравља у дело.

Школа јавног здравља Џонс Хопкинс Блумберг је место где ћете стећи знање о стварном свету и подстаћи своју страст за побољшањем здравља у свим фазама живота, обезбеђујући да околности не диктирају судбину здравља.

Придружите нам се у заштити здравља и спасавању живота – милионе људи одједном. Затражите информације о нашим дипломама данас.

Izjave studenata

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

 • USA Online

  USA Online, Сједињене Америчке Државе

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Programi

   Pitanja