Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Uvod

Mi smo globalna medicinska obrazovna ustanova koja uključuje najsavremenije, efikasne nastavne metode, u kombinaciji sa integrisanim programom kliničke medicine „ruke“ koji se proteže kroz naš pretklinički nastavni plan i program.

​Korišćenje savremene moderne tehnologije i njeno uključivanje u lokalne medicinske ustanove omogućava IUHS-u da proširi svoj doseg ne samo preko država, već i preko granica. Ovo omogućava stvaranje naprednog okruženja za učenje gotovo bilo gde.

​IUHS diplomci su licencirani i praktikuju širom Kanade, u preko 28 država u Sjedinjenim Američkim Državama i mnogim zemljama širom sveta.

Medicinsko obrazovanje za 21. vek

Distribuirano učenje - Nema razloga da učenici više iskorjenjuju i presele se kako bi pohađali medicinsku školu. Savremeni medicinski vaspitači angažuju studente kroz mrežu kliničkih objekata i fakulteta kao i tehnologije učenja.

Predavanja na više platformi uživo omogućavaju studentima da se angažuju opsežnije nego u tradicionalnoj učionici. Studenti mogu komunicirati sa profesorom, pomoćnicima u nastavi i kolegama iz razreda u sigurnom, manje zastrašujućem okruženju za učenje. Platforme za učenje omogućavaju studentima slobodu interakcije i saradnje jedni s drugima i onima koji ih podučavaju bez pristrasnosti ili predrasuda.

Mentorisane i propisane aktivnosti pretkliničkih veština i rotacije sveštenstva pružaju vitalnu nastavu tradicionalne medicine jedan na jedan. IUHS nudi obrazovanje koje je fokusirano na obrazovanje bez ometanja.

Naša ideja o Flipped Učionici: IUHS profesori više ne vode didaktička predavanja. Svi blokovi temeljni materijali nude se za pregled pre sesija klase koje se izvode u rešavanju problema i formatu sesije pitanja i odgovora. Ova metoda uklanja starinske fleknarijanske sesije koje studentima omogućavaju neposredan pristup osnovnim konceptima. Na ovaj način učenici dolaze na nastavu pripremljeni i omogućava više vremena za produktivnu interakciju.

Ovaj sistem pruža studentima više kontaktnih sati učenja i pruža mogućnost da sami vode i postanu vaspitači.

Najbolji profesori u industriji - Budući da IUHS profesori mogu predavati sa bilo koje lokacije, naši profesori su veoma traženi vrhunski edukatori u svojoj oblasti. Svi profesori IUHS takođe predaju na američkim ili kanadskim medicinskim školama. Kao student IUHS dobijate obrazovanje i jednako (ili bolje) od standarda američkih i kanadskih medicinskih škola.

IUHS je lider u distribuiranom obrazovanju i udružio se sa vrhunskim medicinskim školama i korporacijama za obrazovnu nastavnu tehnologiju kako bi razvio i uključio najinovativnije i najefikasnije tehnologije nastave i učenja u industriji.

Lokacije

  • Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Pitanja