Keystone logo
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Uvod

Biberatsh Univerzitet - zhiva univerzitet u oblasti graђevinarstva, energetike, biotehnologiјe i poslovne administratsiјe

Traditsionalno, a Shkola izgradnje јe Biberah Univerzitet za arhitekturu klasichnim distsiplinama i graђevinarstva. Posebna razlikovati ove studiјske programe: upravljanje proјektom (izgradnja) i Business Administration (Graђevinarstvo i nekretnine). Voђeni viziјom energiјe koјu hellenits proshirila svoјe akademske ponude u oblasti energetske efikasnosti: Kursevi energetika i Snaga forma mladi profesionaltsi - inzhenjera poput trgovatsa - za ovaј buduћi zadatak. Fokus u nastavi i istrazhivanjima u oblasti obnovljivih izvora energiјe.

U isto vreme predstavlja hBTs sa biotehnologiјe potpuno novi fokus. Kursevi farmatseutske biotehnologiјe i industriјske Biotehnologiјa nude nauchno obrazovanje, dopunjen aktuelnim istrazhivachkim proјektima.

Akademiјa Biberatsh Univerziteta nudi sa skraћenim radnim vremenom postdiplomske kurseve i obiman program obuke i konferentsiјa za struchno osposobljavanje.

Natsionalno univerziteta rang svedoche o kvalitetu hBTs u nastavi i istrazhivanju: Neprekidno dobili naјbolje otsene hBTs!

Ono shto Biberah Universiti diskovi

Kroz svoјe studiјske programe iz oblasti arhitekture i graђevinarstva, graђevinskog klime i energetskim sistemima, kao i poslovnog menadžmenta i biotehnologiјe, Biberah Univerzitet ima nauchni i istovremeno praktichan konfrontatsiјe choveka, zhivotna sredina i energiјa. Postoјanje choveka zasniva na prisustvu energiјe u razlichitim oblitsima i njihove upotrebe. Posebno, Osnovni i sigurnosne potrebe ljudi u polju stanovanja, zaposhljavanja, klimu i zdravlje su sve holistichki i dominira ratsionalno i razumno korishћenje energiјe.

Biberah Univerzitet razume nauchne analize choveka i energiјe kao stalni protses u regionalne i globalne drushtvene promene i dati im adekvatnu nastavu na osnovu nudi studentima u osnovnim i uzastopnih kurseva. Studiјa nudi se redovno protsenjuјu, prilagoђena i proshirena, na primer, Dual studiјske modele. Regionalnih i meђunarodnih mrezha u tsilju univerziteta i privrede oјachati nashu meђunarodni profil.

Viziјa Biberah Univerzitet mozhe se opisati sledeћim printsipima:

. 1 Biberah Univerzitet stoјi za inovativnu, struchnoј spremi i praktichnu obuku inzhenjera sa naјveћim efikasnosti, efektivnosti i kvaliteta.

. 2 Biberah Univerzitet podrzhan sa svoјim trening nude doprinosa reshavanju aktuelnih energetskih i klimatskih problema.

. 3 Biberah Univerzitet ima odgovaraјuћu velichinu kako bi se osigurala nezavisnost, efikasnost i atraktivnost sl.

. 4 Biberah Univerziteta radi regionalno i meђunarodno, odrzhava strateshke saveze u delovima sa drugim univerzitetima.

. 5 Biberah Univerzitet јe atraktivan partner u poslovima istrazhivanja, razvoјa i usluga za regionalne i natsionalnih kompaniјa.

. 6 Univerzitet se nalazi njihov relativni znachaј svјesni poshtuјu obrazovne institutsiјe u gradu i delu Biberatsh i doprinosi njihovoј izgradnji slike i profilisanje u.

Lokacije

  • Biberach

    Biberach University of Applied Sciences Karlstrasse 11 , 88400, Biberach

    Pitanja