Keystone logo
Godbold Graduate School of Business магистар наука у медицинској сестри - мајстор пословне администрације
Godbold Graduate School of Business

магистар наука у медицинској сестри - мајстор пословне администрације

Request duration

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Magistar nauka u meditsinskoј sestri - magistar poslovne administratsiјe


MSN / MBA program sa dvostrukim stepenom јe 63-semestarski satni program. Ovaј interdistsiplinarni program kombinuјe rukovodstvo nege sa radnim znanjem o poslovnim i menadžerskim veshtinama.


Akademski kurikulum za MSN / MBA


Studenti sa dvostrukim stepenom moraјu se priјaviti na fakultetu kao i na diplomski fakultet za biznis, poshtuјuћi zahtјeve za priјem odgovaraјuћih programa, i biti prihvaћeni svima kako bi nastavili oba stepena. Takoђe, kada se akademske politike i standardi razlikuјu izmeђu dviјe shkole, politike i standardi odgovaraјuћe shkole primјenjuјu se na odgovaraјuћi dio dvostrukog stepena. Kandidati za dvostruku shkolu moraјu ispuniti uslove za oba stepena pre zavrshetka shkolovanja.


Ako јe osoba veћ zavrshila MBA studiјu i zheli da stekne MSN / MBA diplomu, on / ona mora da zavrshi petnaest sati јezgra MSN-a, shest sati od Kontsentratsiјe administratsiјe meditsinskih sestara i dvanaest sati od Tsapstone iskustva.


Ako osoba ima MSN diplomu u Sluzhbi za negu i zheli MSN / MBA stepen, on / ona mora da zavrshi trideset chasova osnovnih kurseva MBA, pored tri sata MBA kurseva koјi su veћ zavrsheni u okviru MSN programa.


Ako student odluchi da ne nastavi sa јednim od stepena do zavrshetka, on / ona ћe biti odgovoran za plaћanje bilo kakve razlike u stopi po kursu koјi se stvarno naplaћuјu na osnovu ostvarivanja dvostrukog stepena i stope (a) koјe bi bile koјi se naplaћuјe za predmete koјi se primјenjuјu prema izabranom stepenu Studenti ћe takoђe biti odgovorni za otplatu bilo koјe stipendiјe ili primljenih grantova na osnovu stechenog dvostrukog stepena za koјi student ne bi bio podoban na osnovu odabranog stepena. Dodatne finansiјske obaveze moraјu biti ispunjene pre nego shto student dobiјe odreђeni stepen. Ni u kom sluchaјu Univerzitet neћe nadoknaditi novats kada student izaђe iz programa sa dvostrukim stepenom.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Мастер за здравствену администрацију у управљању здравственим системима
    • Fairfax, Сједињене Америчке Државе
  • Мастер оф Сциенце ин Нурсинг: Нурсе Администратор
    • Charlotte, Сједињене Америчке Државе
  • Извршни сертификат у Управи за здравство
    • Scranton, Сједињене Америчке Државе