Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences БСц (Хонс) у примењеној биомедицинској науци / биомедицинској науци
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

БСц (Хонс) у примењеној биомедицинској науци / биомедицинској науци

Glasgow, Уједињено Краљевство

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

Na kampusu

* Почетна / ЕУ студенти; £ 9250 студената РУК-а; 11.500 фунти Интернационални студенти

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Акредитован од стране: ХЦПЦ ИБМС РСБ

Биомедицински научници спроводе лабораторијске тестове на узорцима послатим за анализу од лекара и других здравствених радника.

Биомедицинска наука је од виталног значаја за клиничку дијагнозу болести и прецизан третман пацијената и функционисање НЗЗ-а и других здравствених индустрија.

Нудимо једини програм Биомедицинске науке са пласманом у Гласгову који је одобрио Вијеће за заштиту здравља и скрби (ХЦПЦ) и акредитован од стране Института за биомедицинске науке (ИБМС).

Добићете знање и вештине потребне да постану биомедицински научник, укључујући ћелијску патологију, клиничку биокемију, хематологију и клиничку микробиологију. Кључна снага програма је постављање засновано на раду у шкотској болници.

Шта ћете научити

Година 1

Хемија, ћелије и биомолекуле, физиологија 1

Година 2

Увод у микробиологију, механизме ћелијске регулације, основне вештине у биолошким наукама 2, клиничка биокемија, имунологија, хематологија, биомедицинска наука Клиничке вештине.

Година 3

Примијењена биомедицинска наука: молекуларна дијагностика, клиничка микробиологија, системска и ћелијска патологија, пракса. Биомедицинска наука: молекуларна дијагностика, клиничка микробиологија, системска и ћелијска патологија, ћелијска сигнализација и трговина људима, микробиолошки геноме или фармакологија хемијских медијатора, нове терапије и ћелијске технологије, експериментални дизајн и анализа, опција: искуство на радном месту на биолошким наукама.

Година 4

Биологија болести, бактеријска патогеност или (поновно) настајуће инфекције, напредна крвна наука, патофизиологија и терапија, пројекат и радионица (двоструки модул).

Услови за упис

Сви услови за унос који су наведени овде треба да се користе као водич и представљају минимум који се захтева за разматрање за улазак. Кандидати који су направили условну понуду места могу се тражити да постигну више него што је наведено.

Година 1

СКА више

АБББ укључујући Хемију плус Нат 5 математику, енглески језик и биологију на Б

Ниво

БЦЦ укључујући Хемију плус ГЦСЕ Двојна наука, енглески и математички на Б / 6

ИЛЦ Хигхер

Х2 Х2 Х3 Х3 укључујући хемију на вишом плус редовни ниво енглески, математика и биологија у 02

Диплома ИБ

24 поена мора укључивати Хемију и Биологију

Ниво 3 Проширена диплома

у релевантном предмету, укључујући хемију и биологију, у ДММ

ХНЦ

ХНЦ у релевантном субјекту са Б у јединицама за оцењивање и довољно покривености хемије.

СВАП приступ

Програм СВАП Аццесс то Сциенце.

Година 2

Ниво

АББ у хемији, биологији и математици, плус ГЦСЕ енглески на Б. 15 кредитни ХНЦ у релевантном предмету (мора да укључи генетичку јединицу) са А у јединици за оцењивање

Година 3

ХНД

ХНД у релевантном предмету са АБ у јединицама за оцењивање

Ниво 3 Проширена диплома

у релевантном предмету, укључујући хемију и биологију, у ДММ

ХНЦ

ХНЦ у релевантном субјекту са Б у јединицама за оцењивање и довољно покривености хемије.

СВАП приступ

Програм СВАП Аццесс то Сциенце.

енглески језик

Кандидати чији први језик није енглески језик обично ће бити обавезни да држе ИЕЛТС укупно 7,0 са 6,5 у сваком елементу или еквивалентном.

Додатне Информације

Остале академске и стручне квалификације

Свака апликација за ГЦУ се разматра појединачно. Ако немате типичне академске квалификације за упис, али можете показати релевантно радно искуство и / или кредите од признатих професионалних тела, можда ћете имати право да унесете овај курс преко Универзитетске Признавање претходног учења.

Међународни Pathways

Ако не испуњавате услове на енглеском језику, можда имате право на енглески језик за универзитетски студијски програм.

Накнаде и финансирање

Школарине које плаћате су углавном одређене вашим статусом накнаде. Какав је статус студентског хонорара?

Школарина 2018/19

 • Хоме: 1820 £
 • РУК: £ 9250 *
 • ЕУ: 1820 фунти
 • Међународни: £ 11,500

* Укупне школарине за студенте РУК-а које завршавају трогодишњи или четверогодишњи степен су ограничене на 27.750 фунти. Специфичне надокнаде подлијежу потврђивању од стране шкотске владе и могу се мењати након потврђивања.

Ако започнете студије у септембру 2018. или јануару 2019. године, ово су годишње или модулне накнаде које се односе на трајање вашег курса; међутим, накнаде подлежу променама. За све детаље о томе како се накнаде могу промијенити прочитајте наше накнаде и политику повраћаја.

Додатни трошкови

Осим курса за школарину, можете наићи на додатне трошкове током вашег времена на Универзитету.

Стипендије

Пружамо висококвалитетно образовање за правичну цену; као Универзитет за општу добробит, посвећени смо пружању доступног високог образовања за надарене ученике тако што чувамо школарину на најнижем нивоу и пружамо великодушни стипендијски пакет од преко 2,5 милиона фунти годишње.

Ако имате било каквих питања или питања у вези са стипендијама за 2018/19, молимо вас да се обратите тиму упита за студенте.

Међународни датуми ученика почињу

За нове међународне студенте, оријентациони догађаји почињу 14. септембра 2018. године . Ово додатно вријеме је специјално дизајнирано како би помогло новим међународним студентима да се усаврше у Уједињено Краљевство и ГЦУ прије почетка генералне индукције и наставе ученика.

Током овог периода ће се одржати читав низ забавних и информативних активности, укључујући и камповање и градске туре, као и добродошлице у којима можете упознати друге међународне студенте.

Методе процене

Користимо широк спектар метода учења и наставе како бисмо осигурали да имате неопходно знање и разумијевање пословања и управљања и портфолио интелектуалних и личних вјештина.

Сваки модул на програму користи сопствену стратегију учења, наставе и оцењивања за постизање циљева учења. Методе процене варирају између модула и могу укључивати невидљиве прегледе, класичне тестове, есеје, извештаје менаџмента, студије случајева, презентације и рад у групама.

Наставне методе

Методе учења и подучавања користимо како бисмо осигурали да је наш програм оба релевантан и стручно оспособљен. Наш приступ је усредсређен на ученике, практичан, партиципативан и релевантан за потребе послодаваца.

Одвојили смо се од традиционалног уцења науцника до приступа самосталнијег уцења, где вас охрабрује да развијате вештине критичког размишљања.

Prijem

Nastavni plan i program

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Мастер у биознаности и здравственој политици
  • Houston, Сједињене Америчке Државе
 • Master's Degree Programme in Biomedical Imaging
  • Turku, Финска
 • МСц Биомедицинска наука
  • Leeds, Уједињено Краљевство