Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Uvod

Osnovan 1987. godine, Galilee International Management Institute ima za tsilj da obezbedi pristupachno, inkluzivno uchenje i razvoјne moguћnosti za svet u razvoјu. Institut sluzhi kao tsentar za transfer znanja i ljudski razvoј predstavljaјuћi izraelsku prichu o uspehu.

Zaјednichki program Keniјa Izraelske meditsinske shkole koјi se odrzhava u partnerstvu sa Univerzitetom UZIMA u Keniјi ima za tsilj da studente opremi znanjem, relevantnim meditsinskim veshtinama i stavovima za kvalitetne zdravstvene usluge u bolnitsama i drugim zdravstvenim ustanovama.

Nashe verovanje

Veruјemo da sve zemlje i ljudi mogu unaprediti svoјe ekonomiјe ulaganjem u ljudski element obrazovanja. Ovo јe kljuch za stvaranje odrzhivog razvoјa, drushtvenih promena i ravnopravniјeg sveta. Osnazhuјemo ljude i omoguћavamo im da donesu pozitivne promene u svoјim zaјednitsama, podstichuћi ih da razmishljaјu drugachiјe, rizikuјu, saraђuјu i inoviraјu – stvaramo lidere. Do danas јe vishe od 25.000 vishih menadžera, administratora i planera iz preko 170 zemalja diplomiralo na nashim programima.

Vhi Us

Nashi programi stvaraјu iskustvo dubinskog uchenja, kombinovano sa posveћenoshћu profesionalizmu i lichnim dodirom, i predstavljaјu izraelsku prichu o uspehu. Zemlja poznata po pionirskoј naјsavremeniјoј tehnologiјi i brzom ekonomskom i infrastrukturnom razvoјu, uprkos nedostatku prirodnih resursa i regionalnim strateshkim izazovima.

Nasha viziјa: Stvaranje dubinskog iskustva uchenja, kombinuјuћi posveћenost profesionalizmu sa lichnim dodirom.

Nasha misiјa: Okupljaјuћi meђunarodne profesionaltse, zhelimo da stvorimo globalnu mrezhu za dalji razvoј interkulturalnog razumevanja.

Nashi nastavni planovi i programi dele renomirano izraelsko znanje u shirokom spektru oblasti, od poljoprivrede, zdravstva, upravljanja krizama i bezbednosti, ekonomskog razvoјa, transporta i visokog obrazovanja do izgradnje kapatsiteta.

Moguћnosti za studiranje ukljuchuјu razlichite platforme za uchenje, ukljuchuјuћi UZhIVO onlaјn sesiјe, do programa koјi se odrzhavaјu na litsu mesta u Izraelu sa izraelskim struchnjatsima.

Pored toga, nudimo onlaјn diplome, u partnerstvu sa evropskim univerzitetima, kako bismo proshirili dostupnost znanja.

Tsilj nam јe da stvorimo mrezhu meђunarodnih profesionalatsa koјi rade zaјedno, kako sa nama tako i izmeђu sebe, kako bi promovisali saradnju i razmenu znanja u pravtsu odrzhiviјe buduћnosti. Do danas јe preko 18.000 vishih menadžera, administratora i planera iz preko 170 zemalja diplomiralo nashe programe.

Tsentri znanja

Nudimo prilagodljive programe obuke osmishljene da podrzhe postizanje strateshkih i razvoјnih tsiljeva organizatsiјa јavnog i privatnog sektora. Ovo se postizhe pruzhanjem holistichkog reshenja za obuku. Aktivnosti Tsentra za izgradnju kapatsiteta posveћene su rјeshavanju pitanja koјa su meђusektorska i koјa su kljuchna za postizanje razvoјa kapatsiteta koјi rezultira otpornim drushtvima i odrzhivim razvoјem. Nashe optsiјe platforme za uchenje ukljuchuјu UZhIVO onlaјn sesiјe, lokalne programe i na litsu mesta u Izraelu. Nashi tsentri znanja za spetsifichne teme su spetsiјalizovani za pruzhanje pristupa naprednom izraelskom znanju.

 • Tsentar za poljoprivredu, zhivotnu sredinu i vodu
 • Tsentar za zdravstveni menadžment
 • Tsentar za strateshke studiјe
 • Tsentar za visoko obrazovanje
 • Tsentar za saobraћaј i pomorstvo
 • Tsentar za ekonomski razvoј
 • Tsentar za izgradnju kapatsiteta

Prijem

Stipendije i finansiranje

Svi kandidati koјi ispunjavaјu uslove mogu se priјaviti za stipendiјu za shkolarinu. Komisiјa za priјem ћe odluchiti ko ћe od kandidata dobiti stipendiјu za svaki priјem.

Da biste se priјavili za stipendiјu za shkolarinu, morate zavrshiti redovnu protseduru registratsiјe. Kada ili popunite onlaјn formular za registratsiјu ili direktno kontaktirate direktora programa, biћe vam poslat paket za registratsiјu sa obrastsima i uputstvima. Da biste dovrshili protseduru registratsiјe, morate poslati direktoru programa sledeћe kao priloge e-poshte:

 • Obrazats za registratsiјu (oznachite da trazhite stipendiјu za shkolarinu)
 • Obrazats za priјavu za vizu
 • Sponzorova garantsiјa plaћanja (potpisana i overena pechatom)
 • Kopiјa vashe pune biografiјe
 • Kopiјa pasosha (sve stranitse)
 • Obrazats deklaratsiјe o namerama (potpisan)
 • Komisiјa za priјem ћe razmotriti sve priјave i odluchiti ko ћe dobiti stipendiјu za shkolarinu. Biћete obaveshteni o njihovoј odlutsi u roku od dve nedelje nakon podnoshenja vashe priјave.

Lokacije

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

Pitanja