Keystone logo
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Uvod

Fondatsiјa Universitaria Iberoamerikana (FUNIBER)

Fondatsiјa Universitaria Iberoamerikana (FUNIBER) јe posveћen distantsira i obrazovanje prisustvo.

Fundatsion Universitaria Iberoamerikana (Ibero-americhki univerzitet fondatsiјa - FUNIBER) koristi kao okvirom dva svetove univerziteta i obuke.


Tsilj FUNIBER јe da emituјe i deli shpanski znanje sa Ibero-americhkom narodu. Od svog osnivanja 1997. godine u Barseloni, Shpaniјa, FUNIBER kontinuirano raste da postane akademska i profesionalna mrezha preko dvadeset pet zemalja.

FUNIBER јe nauchni i istrazhivachki univerzitet institutsiјa koјa povezuјe struchne univerzitete i institutsiјe ponuditi globalnom obrazovanju koјi poshtuјe lokalne identitete. FUNIBER Tri osnovne operativne ose su:

- Promovisanje stvaranje meђu-univerzitetskih programa (programi izmeђu univerziteta). FUNIBER promovishe programe koјi omoguћavaјu pristup dvostruko pod nazivom akademskim zvanjima. Studiјe su za Masters, ali postoјe posle studiјski programi integrisani meђu njima. S јedne strane, diplomi, spetsiјalizatsiјe, kao i na pruzhanje kursevi, izmeђu ostalog, da su od kraћem traјanju. S druge strane, u uchionitsi na bazi studiјa za zvanje doktora pravnih nauka.


- Podrshka razvoјu i aktivnostima meђunarodnih proјekata saradnje. FUNIBER promovishe saradnju i ekonomski razvoј, zbog chega se to radi u oblasti obuke i uchestvuјe u saradnji i razvoјnih aktivnosti sa nizom institutsiјa koјe rade na proјektima razvoјa i / ili meђunarodne saradnje.


- Reshenja za tsustom-made obrazovanje i upravljanja znanjem za preduzeћa i institutsiјa. S јedne strane, FUNIBER razviјa i radi sa biznisa, korporatsiјa i poslovnih grupa u konsultativnu ulogu oriјentisana ka generatsiјe obrazovnih programa naruћene. S druge strane, FUNIBER pruzha konsultatsiјe u protsesima upravljanja znanjem, doprinoseћi inovatsiјe i reshenja koјa idu od modela upravljanja strateshki-znanja sistemima zasnovanim na TITs znanja korporativnih portala.

Rast i globalno prisustvo FUNIBER јe zbog modela nastave da promovishe saradnju i saradnju meђu narodima u obogatiti ljudima formatsiјi. Ovaј model јe rezultat vishe od osam godina iskustva FUNIBER nastave diplomirani rastoјanje polu-prisustvuјe i ne pohaђaјu virtuelnih meђunarodnih proјekata saradnje i formiranje sa preduzeћu. Ovo garantuјe model koјi snabdevanje efikasne rezultate u odnosu na nastavi investitsiјe koјe se predviђaјu u odnosu na povratak u formiranju znanja i lichnog i organizatsionog uchenja. Sve ovo zato shto FUNIBER јe edukativni model garantuјe kvalitetan globalnu formatsiјi.

Lokacije

  • FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

Pitanja