Keystone logo
Florida Institute of Technology BS u biomedicinske nauke - Premedical
Florida Institute of Technology

BS u biomedicinske nauke - Premedical

Melbourne, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 21.173 / per semester

Na kampusu

Uvod

Šta je stepen biomedicinske nauke?

Stepen biomedicinske nauke dizajniran je da ispuni uslove za prijem za medicinsku ili veterinarsku školu, istovremeno pružajući dubinsku obuku u biološkim naukama. Studenti biomedicinske nauke grade snažne temelje iz matematike, hemije i biologije i polažu specijalizovane kurseve iz anatomije, mikrobiologije, genetike, fiziologije, razvojne biologije i imunologije.

Bez obzira da li želite da istražite misterije bakterija otpornih na antibiotike, postanete lider u istraživanju raka ili stupite u prestižnu medicinsku, veterinarsku ili stomatološku školu, Florida Tech BS u programu biomedicinske nauke pruža čvrstu uzemljenje. Dva seminara za savetovanje o biologiji, od kojih je jedan posebno dizajniran za studente pred-medicine, pomažu vam da odaberete svoju specijalnost i ocrtate svoj kurs studija.

Steknite praktično iskustvo

Kombinovanjem visoko-povered istraživačke laboratorije obično nalaze samo u velikim univerzitetima sa malom veličinom privatnog koledža, Florida Tech daje studenti u biomedicinske nauke stepen programa priliku da interakciju sa fakulteta i uključe u važne istraživačke projekte rano u svojim akademskim karijerama.

Program je praktičan, sa malim časovima i intenzivnom interakcijom fakulteta-student. Kao student u programu biomedicinske nauke, možete preduzeti uzbudljivo zajedničko istraživanje sa vršnjacima ili profesorom ili samostalno raditi na temi po vašem izboru. Studenti takođe učestvuju u letnjim istraživačkim programima na drugim univerzitetima i korporacijama. Nedavna istraživačka mesta uključuju Life Science Labs u svemirskom centru Kennedi, Istraživački institut Midvest, Klinika za poremećaj pamćenja na Istočnoj Centralnoj Floridi, Laboratorija Cold Spring Harbor i Državni univerzitet Michigan.

Međunarodno priznati fakultet, male klase i personalizovana pažnja

Budući da je Florida Tech mali istraživački univerzitet specijalizovan za nauku i tehnologiju, naučnici iz aktivnih istraživanja podučavaju naše studente. Članovi fakulteta dobijaju nacionalno priznanje i sprovode vrhunska istraživanja u ekologiji, populacija biologija, očuvanje nauka, i klimatske promene u svojim laboratorijama. Pored toga, doktorski profesori - a ne diplomirani studenti - podučavaju sve časove predavanja. Da bi vodili studente u programu, savetodavni odbor za zdravstvene profesije i glavni savetnik za zdravstvene profesije osiguravaju da se učenici ažuriraju o zahtevima za prijem, prijemnim testovima i procedurama prijave za profesionalnu školu.

Velika lokacija na Floridi - Pristup prirodnim laboratorijama na i van kampusa

Naša lokacija nas takođe čini jednim od najboljih pre-med koledža za biomedicinske studije sa prirodnim laboratorijama dostupnim tokom cele godine za terenska istraživanja. U blizini su najrazličitije ušće nacije, eksperimentalna šuma sa preko 700 označenih stabala i pristup prirodnim resursima kao što su Atlantski okean, indijska rečna laguna, jezera i močvarna područja.

Naš kampus od 130 hektara nalazi se na svemirskoj obali (zbog prisustva NASA-e i svemirskog centra Kennedi na rtu Canaveral severno od nas). Područje ima petu po veličini visokotehnološka radna snaga u zemlji, sa više od 5.000 visokotehnoloških korporacija i vladinih i vojnih organizacija koje se nalaze u blizini. Ova radna snaga pruža različite mogućnosti stažiranja i zapošljavanja.

Atrakcije centralne Floride kao što su Valt Disnei Vorld Resort i Universal Studios udaljene su samo nekoliko minuta vožnje. Pored toga, Florida Tech ima bogat život u kampusu koji uključuje intramuralne i kolegijalne sportove, klubove i društvene aktivnosti.

Izgradite trajne profesionalne odnose kroz organizacije kampusa

Pored učionice, biomedicinske nauke grade liderstvo i profesionalno iskustvo kroz uzbudljivo stažiranje i učešće u akademskim organizacijama kao što su Beta Beta Beta (TriBeta, društvo časti biološke nauke), Pre-Med-Club, studentska vlada i preko 100 drugih studentskih organizacija. Svako od ovih iskustava daje vam način interakcije sa drugim studentima, profesorima i profesionalcima iz industrije.

Florida Tech pre-med klub je grupa studenata koji su posvećeni pomaganju jedni drugima da postignu svoje ciljeve diplomske škole. Članovi studiraju za standardizovane testove u medicinskoj oblasti (kao što je MCAT) i mreže za posao i biomedicinske naučne prakse mogućnosti. Takođe učestvuju u redovnim terenskim izletima u medicinske škole i slušaju gostujuće predavače.

Prijem

Nastavni plan i program

Rangiranje

Mogućnosti za karijeru

Objekti

O školi

Pitanja