Keystone logo
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Uvod

Univerzitetski koledž EUROAULA je institucija osnovana 1987. godine i specijalizovana za obuku u turizmu. Od KSNUMKS-a, EUROAULA je povezana sa Univerzitetom u Đironi, nudeći diplomu iz turizma, dvostruku diplomu u turizmu i međunarodnom ugostiteljstvu i turizmu, kao i magistarske i postdiplomske diplome. Stoga su te univerzitetske studije u potpunosti zvanične i priznate.

Isto tako, Euroaula je centar priznat od strane Odeljenja d'Enseniament Generalitat Katalonije, za nastavu viših studija stručnog usavršavanja sa zvanično odobrenim sertifikatom DOGC ENS/2116/2002/od 8. jula.

Mi smo obrazovna ustanova specijalizovana za turizam sa pedagoškim inovacijskim zanimanjem. U EUROAULA obučavamo buduće profesionalce turističkog sektora korišćenjem teorijskih znanja i proučavanjem stvarnih slučajeva.

Naše bogato nastavno iskustvo akredituje nas kao lidere u stručnom usavršavanju, stavljajući na raspolaganje našim studentima alate potrebne za sticanje znanja koja su im potrebna za njihovu obuku i lični razvoj, pripremajući ih za tržište rada koje je konkurentno i u stalnoj transformaciji.

Pored toga, deo smo Udruženja Europeenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, međunarodne organizacije koja ima za cilj promociju evropskih hotela i turističkih škola.

UNE-EN ISO 9001 je međunarodni standard koji određuje uslove za kvalitet obuke sistema upravljanja u Univerzitetskoj školi turizma Euroaula. Glavni cilj je stalno unapređenje kvaliteta našeg nastavnog plana i programa obuke.

Stoga su naši obrazovni programi sertifikovani od 2007. godine, a Euroaula iz godine u godinu prevazilazi pregled sa uspehom, koji je sproveo Bureau Veritas.

Lokacije

  • Calle de Aragón,208, 08011, Barcelona

Pitanja