Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Uvod

Inovacije u poslovnom obrazovanju

Učenje za poslovanje u realnom vremenu

ESEI pruža međunarodno poslovno obrazovanje koje zadovoljava zahteve globalnih preduzeća. Od našeg osnivanja 1989. godine, bili smo vođeni strast za pružanje poslovnih programa koji pružaju relevantne veštine i stručno usavršavanje kako bi poboljšali izglede za karijeru naših studenata i pripremili ih za uspeh u međunarodnom radnom okruženju.

Međunarodno priznanje za izvrsnost

Akreditacije u Velikoj Britaniji i Španiji

ESEI je priznata međunarodna visokoškolska ustanova u Španiji. ESEI Bachelor programi su zvanične kvalifikacije koje dodeljuju vrhunski univerziteti u Velikoj Britaniji. ESEI Master programi su privatni stepeni dodeljuje direktno ESEI i Universidad Catolica de Murcia (UCAM) â € „jedan od najprestižnijih univerzitetskih institucija u Evropi, sa odličnom reputacijom u poslovnom obrazovanju.

ESEI Barselona Kampus - Najbolji grad za međunarodne studente

Top 5 evropskih start-up čvorišta

ESEI se nalazi u Barseloni, Španiji, međunarodnom poslovnom i inovacionom centru. Događaji poput Mobile Vorld Congress, koji godišnje privlači preko 100.000 ljudi, čine grad jednim od najboljih mesta za umrežavanje u Evropi. Naši potencijalni diplomci imaju priliku da se umrežavaju sa preduzetnicima i investitorima i uspostavljaju doživotne veze sa školskim kolegama, nastavnicima i fakultetom.

Međunarodni fakultet i stručnjaci u biznisu

Učenje od iskusnih profesionalaca

ESEI međunarodno istraživanje fakulteta, inspirišu i proizvode znanje relevantno za potrebe naših učenika. Oni predlažu kolektivni pristup složenim problemima dok razvijaju individualni talenat akademski i profesionalno. ESEI fakultet su iz celog sveta i pružaju ESEI studentima sa zaista globalnom poslovnom perspektivom.

Treniranje za izvrsnost

Naš fakultet su aktivni profesionalno: oni su izvršni direktori, vlasnici preduzeća, preduzetnici, menadžeri marketinga ili drugi zaposleni na višem nivou u kompanijama. ESEI je odskočna kamena za naše studente u karijeri žele i naš fakultet su oni koji mogu da im pomognu da stignu tamo!

<img class ="inserted-image image-element img-responsive" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg" alt ="132760_01_portada.jpg" data-json =" {"author":"photo courtesy of "," author_url":""," izvor ":""}"/>

Praktična poslovna metodologija

Učenje zasnovano na projektu (PBL)

U ESEI, naš najveći prioritet je da našim studentima pružimo najbolje moguće iskustvo učenja. Učenje zasnovano na projektu povezuje studente sa stvarnim svetom. Studenti dobijaju autonomiju, fleksibilnost i odgovornost zajedničkog rada na projektima, što bi moglo biti studija slučaja, pisani izveštaj, video, aktivnost igranja uloga, veb lokacija itd. Uloga naših nastavnika u suštini je uloga facilitatora. Oni kreiraju kratke projekte i nadgledaju napredak koji timovi ostvaruju iz nedelje u nedelju, sa redovnim tačkama za prijavu - baš kao i na radnom mestu.

Učenje usredsređeno na studente

Personalizovana pažnja unutar grupa malih klasa

ESEI studenti imaju koristi od personalizovanog mentorstva i savetovanja naših međunarodnih stručnjaka za upravljanje obrazovanjem. Veličine klasa su male za podsticanje i stvaranje kulture negovanja i unapređenja talenta studentske zajednice ESEI.

Živahan studentski život

Raznovrsna zajednica od 150 studenata iz više od 40 zemalja

ESEI nudi zaista globalno iskustvo sa međunarodnim studentima iz različitih sredina. ESEI studentska zajednica se sastoji od mladih karijera orijentisani pojedinci su strastveni o poslu. Sa pozadinom poznatih arhitektonskih zgrada, divnih peščanih plaža, neverovatne mediteranske klime, uzbudljivog noćnog života, fantastične kuhinje i brojnih kulturnih i sportskih aktivnosti, Barselona garantuje studentima nezaboravno iskustvo u razumnom budžetu.

<img class ="inserted-image image-element img-responsive" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg" alt ="132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg" data-json =" {"author":"photo courtesy of "," author_url":""," izvor ":""}"/>

Mogućnosti za karijeru

ESEI povezuje Talent sa Business

ESEI nudi jedinstvenu priliku da steknu profesionalno iskustvo u Barseloni. ESEI studenti su u stanju da obavljaju stažiranje i steknu međunarodno profesionalno iskustvo sa domaćim i međunarodnim kompanijama koje se nalaze u Barseloni.

7 Kratki kursevi za poboljšanje vaših veština na ESEI

ESEI nudi niz kratkih kurseva (3 sata nedeljno za 6 nedelja) za svakoga ko je zainteresovan. Bez obzira da li učite užad ili ste već iskusan profesionalac, ovi novi kursevi nude način da svako stekne nove veštine ili unapredi postojeće, bez posvećivanja punom programu.

Naši kratki kursevi mogu se pohađati na kampusu ili na daljinu. I, oni su trenutno u ponudi!

Čitajte dalje da biste saznali šta kratki kursevi su u ponudi ovog semestra i prijavite se danas.

 1. Upravljanje projektima i Lean Management
  Ovaj kratki kurs uzima sistematski pristup proučavanju upravljanja projektima. Njegov cilj je opremiti studente alatima potrebnim za efikasno upravljanje kako je utvrdio Institut za upravljanje projektima (PMI).
 2. Strategije i tehnologije
  digitalnog marketinga Vruća tema za svet rada 21. veka, digitalni marketing i njegove tehnologije postaju široko tražene.
  Ovaj kratki kurs će istražiti kako brendovi mogu uticati na angažovanje upotrebom digitalnih platformi. Pomoći će studentima da se kreću u širokom spektru tehnologija digitalnog marketinga i objasniće kako se svaka može strateški koristiti za postizanje dugoročnih ciljeva kompanije.
 3. Biznis plan: Stvaranje i razvoj
  Pažnja, ambiciozni osnivači startupa! Ovaj kratki kurs je koristan za sve koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog poduhvata i učenje kako da kreiraju poslovni plan.
 4. Marketing
  pretraživača Marketing pretraživača (SEM) fokusira se na promociju veb lokacija povećavajući njihovu vidljivost na stranicama rezultata pretraživača. Sa sve većim brojem ljudi koji kupuju proizvode i usluge na mreži, SEM nikada nije bio toliko važan.
 5. Mobilni marketing
  Mobilni marketing je višekanalna tehnika onlajn marketinga. Fokusiran je na dostizanje publike putem njihovih pametnih telefona, tableta ili srodnih uređaja. Koristi veb lokacije, e-poštu, SMS, društvene medije i mobilne aplikacije za interakciju sa kupcima.
 6. Sportski marketing
  Sportski marketing fokusira se na promociju sportskih događaja i timova, kao i na promociju drugih proizvoda i usluga u sportskoj industriji.
 7. Sportska etika i društvena odgovornost
  Podeljen u dva dela, ovaj kratki kurs fokusira se na etiku u sportu i na društvenu odgovornost u sportskoj industriji.

Lokacije

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Pitanja