Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Uvod

O partnerstvu: DhGE i Univerzitet Vebster

DhGE i Vebster univerzitet su u partnerstvu ponudili kreditne i nekreditne programe u zdravstvenom obrazovanju. Ovo uparivanje kombinuјe Vebsterovu globalnu izvrsnost u nastavi sa DhGE vodeћim uvidima u oblasti pruzhanja dinamichnih, relevantnih moguћnosti osobama koјe rade u zdravstvu.

Webster University logo

O Vebster univerzitetu

Univerzitet Vebster sastoјi se od globalne mrezhe nastavnika, osoblja, studenata i alumniјa koјi su oriјentisani na aktsiјu koјi nameћu snazhne veze јedni sa drugima i sa svoјim zaјednitsama shirom sveta. Osnovan 1915. godine u St. Louisu, Missouri, Vebster јe privatni neprofitni univerzitet sa studentima koјi studiraјu na lokatsiјama u kampusima u Severnoј Ameritsi, Evropi, Aziјi i Afritsi. Univerzitet јe posveћen osiguranju visokokvalitetnih iskustava u uchenju koјa transformishu studente za globalno graђanstvo i individualnu izvrsnost.

Publikatsiјe poput americhkih vesti i svetskog izveshtaјa prepoznale su univerzitet Vebster kao јedan od naјboljih univerziteta na srednjem zapadu. Vebster јe takoђe tsitiran od publikatsiјa kao shto su Razlichita pitanja u visokom obrazovanju zbog svoјe posveћenosti pruzhanju obrazovnih moguћnosti raznolikim grupama studenata.

Univerzitet јe meђu prvima u zemlji ponudio online programe i danas nudi robustan katalog programa dodiplomskog i diplomskog studiјa koјi se mogu zavrshiti putem interneta. Vebster јe takoђe meђu prvim univerzitetima koјi su nudili obrazovne moguћnosti aktivnom voјnom osoblju radeћi satelitske kampuse na voјnim bazama.

138614_dhgelogo.jpg

O DhGE-u

Digniti health Global Edutsation (DhGE) vodeћa јe kompaniјa za razvoј radne snage u zdravstvu. Posveћen pruzhanju prilagoђenih obrazovnih moguћnosti i iskustvu usmerenom na studente, DhGE razviјa mrezhne programe i reshenja za razvoј radne snage sa industriјom, za industriјu. Taј tsilj postizhu saradnjom sa vrhunskim akademskim institutsiјama i profesionalnim vodeћim profesionaltsima.

Programi

  • RN do BSN - Registrovana meditsinska sestra za osnovno obrazovanje u sestrinstvu

Lokacije

  • Webster Groves

    Webster Groves, Сједињене Америчке Државе

    Pitanja