Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Uvod

O partnerstvu: DhGE i DePaul Univerzitet

Partnerstvo izmeђu Globalnog obrazovanja Digniti health i Univerziteta DePaul obјedinjuјe ekspertizu јednog od naјveћih neprofitnih zdravstvenih sistema u SAD-u, putem јedne od matichnih kompaniјa DhGE-a, i naјveћeg katolichkog univerziteta u SAD sa 120+ godina pouchno iskustvo.

DePaul University logo

O univerzitetu DePaul

DePaul јe naјveћi katolichki univerzitet u SAD i naјveћi privatni, neprofitni univerzitet na Srednjem zapadu, sa vishe od 22 000 studenata i oko 300 akademskih i profesionalnih programa. Osnovan u Chikagu 1898. godine, DePaul nastavlja da јacha ono shto ga chini јedinstvenim: poshtovani akademitsi, znanje u stvarnom svetu i posveћenost drushtvenoј odgovornosti, a sve to obaveshtava mesto koјe naziva domom - gradski i multikulturni grad Chikago. Prepoznatljiva misiјa univerziteta uspostavlja snazhne temelje inkluzivnog liberalnog umetnichkog obrazovanja, verskog pluralizma i sotsiјalne pravde - odgovornosti koјe ostaјu u zhivotu univerziteta danas.

138240_dhgelogo2.png

O DhGE-u

Digniti health Global Edutsation (DhGE) vodeћa јe kompaniјa za razvoј radne snage u zdravstvu. Posveћeni pruzhanju prilagoђenih obrazovnih moguћnosti i iskustvu usmerenom na studente, oni razviјaјu online programe i reshenja za razvoј radne snage sa industriјom, za industriјu. Taј tsilj postizhu saradnjom sa vrhunskim akademskim institutsiјama i profesionalnim vodeћim profesionaltsima.

Programi

  • Sertifikat o zdravstvenom pravu i poshtovanju zakona
  • RN do MS-a u sestrinstvu - porodichni meditsinski sestra (ulaz u BS)

Lokacije

  • Chicago

    Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Pitanja