Keystone logo
Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Uvod

О нама

Ми смо амбициозан и иновативан универзитет са смелом и стратешком визијом који се налази у прелепом и напредном главном граду.

Ми смо једини универзитет Русселл Гроуп у Велсу и поносни смо на нашу дугогодишњу репутацију за академску изврсност, врхунска истраживања и високо задовољство студената.

Вођени креативношћу и радозналошћу, настојимо да испунимо наше друштвене, културне и економске обавезе према Кардифу, Велсу и свету.

Ко смо ми

Ми се истичемо у производњи висококвалитетних, иновативних истраживања која се претварају у предности како локално тако и широм света.

Имамо разнолику студентску популацију са студентима који долазе из више од 130 земаља и различитог порекла.

Наше академско особље су лидери у својим областима који стварају стимулативно окружење за учење.

образовање

Наши студенти имају користи од истраживања вођеног истраживањем које развија њихове индивидуалне интелектуалне способности.

Диплома са Cardiff University отвара врата широм света. Послодавци су толико тражени за дипломцима да 84% запошљава висококвалификоване раднике убрзо након дипломирања.

Истраживање

Наше знање користимо за развој иновативних истраживања која ће имати утицаја на свет.

Иновације

Наше истраживачко искуство и објекте користе индустријски и комерцијални партнери, владина тела и друге организације на међународном нивоу. Одлични смо у повезивању индустрије, бизниса, владе и невладиних организација са нашим академицима.

Интернатионал

Кардиф је заиста међународни универзитет - наша међународна партнерства и сарадња значе да студенти имају приступ глобално признатом и цењеном подучавању и истраживању.

Разговарајте са нашим ученицима

Желите да знате како је заиста студирати на Cardiff University ?

Наш тим студентских амбасадора је спреман и чека да одговори на сва ваша питања.

Lokacije

  • Cardiff

    30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

    Chat with students

    Pitanja