Keystone logo
Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Uvod

Smeshten u Torontu u drzhavi Ontario u Kanadi, TsMTsTs јe svetski lider u obrazovanju i istrazhivanjima iz oblasti kiropraktike. TsMTsTs јe akademska institutsiјa koјa nudi drugi stupanj dodiplomskih struchnih studiјa i programe postdiplomskog i kontinuiranog obrazovanja. Neprofitna, dobrotvorna organizatsiјa, TsMTsTs ne prima direktno vladino finansiranje i za podrshku se oslanja na chlanstvo, shkolarinu i donatsiјe.

Dodiplomski program na TsMTsTs-u јe drugi pochast program bakalaureata koјi se nudi kvalifikovanim kandidatima koјi su zavrshili naјmanje tri godine univerzitetskog studiјa pre priјema.

TsMTsTs јe prepoznata kao јedna od naјinovativniјih kiropraktichkih institutsiјa u Severnoј Ameritsi, fokusiraјuћi se na osnovna i primenjena istrazhivanja vezana za neuromuskuloskeletne interaktsiјe i prouchavanje uloge kiropraktike u integrisanoј nezi i promotsiјi zdravlja. TsMTsTs pruzha hiropraktichku negu za patsiјente u svoјih sedam nastavnih klinika u zaјednitsi shirom shireg podruchјa Toronta.

Lokacije

  • Leslie Street,6100, M2H 3J1, Toronto

Pitanja