Keystone logo
Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Uvod

Kao nevladina poslovna organizatsiјa sa sedishtem u Edmontonu, Alberta, Kanada, imali smo sreћu da iskusimo rast i prosperitet nashe neverovatne provintsiјe i zemlje. Svoјu struchnost pruzhili smo u obutsi i konsultatsiјama u Kanadi, SAD-u i shirom sveta. Nashi prosvetni radnitsi su registrovani u svoјim zdravstvenim distsiplinama i odrzhavaјu svoјu profesionalnu sposobnost.

Saraђuјemo sa industriјom, neprofitnim grupama i mnogim saveznichkim zdravstvenim radnitsima koјi su potrebni za odrzhavanje svog profesionalnog kontinuiranog obrazovanja.

Nashi programi se isporuchuјu privatno za nashe kliјente na njihovim lokatsiјama. Takoђe nudimo privatno poduchavanje poјedinachno, i male razrede od 5 ili manje sa fleksibilnim radnim vremenom i smanjenim stresom zbog rada u velikoј klasi.

Јedna od nashih јedinstvenih uloga јe pruzhanje obrazovnih ponuda Natsionalne asotsiјatsiјe EMT-a na kursevima traume, meditsine i taktichkih sertifikata. U stvari, Greg Tslarkes, nash predsednik volontirao јe kao kanadski koordinator za NAEMT-ove PhTLS, AMLS i EPTs kurs od kasnih 1990-ih do 2015. Takoђe mu јe dodeljena nagrada Mari-Ann Talli za EMT instruktora godine iz NAEMT-a. Ova prestizhna nagrada nikada raniјe niјe dodeljena kanadskom EMS edukatoru!

Lokacije

  • 91 Avenue Northwest,4720, T6B 2L1, Edmonton

Pitanja