Keystone logo
Buckinghamshire New University БСц (Хонс) психологије
Buckinghamshire New University

БСц (Хонс) психологије

High Wycombe, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Na kampusu

* Кућа: 9.250 фунти годишње; У иностранству/Међународни: 14.250 фунти годишње

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Да ли вас заинтригира унутрашњи рад људског ума? Да ли желите да видите за шта је способна најкомпликованија машина у универзуму? Кроз психологију ћете разумети дубине људске психе и заронити у друштвене, развојне, когнитивне, индивидуалне разлике и биолошке димензије понашања.

Зашто проучавати овај предмет?

Наш курс БСц (Хонс) психологије је акредитован од стране Британског психолошког друштва (БПС) и призната је квалификација од стране послодаваца широм земље.

Било да сте једноставно фасцинирани људским умом и зашто се понашамо на начин на који се понашамо, или имате намеру да постанете клинички психолог, студирање психологије је одличан избор.

Не само да ћете изградити дубоко разумевање себе и других које ће вам помоћи у свакодневном животу, већ ћете такође научити вредне вештине које ће привући сваког будућег послодавца. Развићете свој аналитички ум, неговати сопствену радозналост и разумети људску мотивацију што вас чини одличним вођом и тимским играчем.

Зашто студирати у Buckinghamshire New University ?

Наше наставно одељење је дом невероватне заједнице студената психологије и друштвених наука који могу да сарађују са вама на пројектима, пружајући богату понуду волонтера када сами изводите експерименте.

Поносимо се тиме што подучавамо практичне вештине где год и кад год можемо, што значи да ћете нас увек оставити сигурним и спремним за своју будућност. Овај практични приступ ће вам дати осећај како је заиста радити у свету психологије, у којој год каријери да изаберете.

Наш програм БСц (Хонс) психологије је акредитован од стране Британског психолошког друштва (БПС) и призната је квалификација од стране послодаваца широм земље. Након дипломирања, имаћете право на Основу за дипломирано чланство (ГБЦ) и одатле можете чак предузети кораке ка томе да постанете овлашћени психолог.

Плацементс Плус

БНУ је Пласман Плус универзитет. Дакле, који год степен да сте урадили, можете бити сигурни да ће вам бити у понуди много могућности релевантних за индустрију које ће вам помоћи да уђете у поље које сте изабрали.

Такође ћемо вас унапред припремити за посао, са посебним вештинама за обуку за рад, даље унапређење вашег ЦВ-а и изградњу вештина које ће послодавци ценити. У знак признања вредности, стављамо на ове вештине које смо уградили ово искуство у ваше време студирања.

Плацементс Плус је све у томе да вам помогне да стекнете драгоцено искуство док сте студент, да бисте касније повећали своје изборе и помогли вам да добијете посао на нивоу дипломаца који желите.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

Objekti

Izjave studenata

O školi

Pitanja

Slični kursevi