Keystone logo
Brunel University London Јавно здравље и промена понашања МСц на мрежи
Brunel University London

Јавно здравље и промена понашања МСц на мрежи

Online

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.135 *

Učenje na daljinu

* Накнаде за СЕА земље, Индију, Африку: 6.000 фунти

Uvod

Брунелова магистарска промена јавног здравља и понашања (на мрежи) осмишљена је да помогне амбициозним професионалцима да стекну напредне вештине и компетенције у јавном здрављу и промени здравственог понашања. Курс ће вам помоћи да стекнете мултидисциплинарни приступ разумевању и решавању савремених изазова јавног здравља и промене понашања. Стећи ћете напредно знање из сродних области, укључујући психологију и медицину понашања, теорију промене понашања и развој интервенција, епидемиологију и истраживачке вештине.

Овај потпуно онлине курс има активан приступ учењу и истраживачки приступ и даје вам прилику да студирате са Брунелом из било ког дела света.

О Brunel University London

Brunel University London добио је име по једном од најутицајнијих британских инжењера, Исамбард Кингдом Брунел. Наши алумни настављају да следе његове кораке у области грађевинарства, као и радећи широм производног, услужног и владиног сектора у целом свету. Брунелов „Међународни поглед“ препознат је као један од најбољих на свету, рангиран је на 28. месту Светске универзитетске ранг листе 2021 Тимес Хигхер Едуцатион и посвећени смо томе да вам помогнемо да развијете академске и личне вештине потребне за успех у стварном свету.

  • 72% водећих светских / међународно одличних резултата истраживања.
  • 40 најбољих универзитета са интензивним истраживањем, 58. на листи утицаја на Тимес Хигхер Едуцатион 2022.
  • 4. у Уједињеном Краљевству за међународну перспективу, Тимес Хигхер Едуцатион Ворлд Университи Ранкингс.
  • Учите било када и било где са 100% дипломама на мрежи.

Студи Онлине

Студирање на мрежи даје вам прилику да стекнете међународно признату магистарску диплому у Великој Британији без напуштања свог дома. Нисте обавезни да присуствујете предавањима у кампусу, што значи да их можете гледати на мрежној платформи у време које вам одговара. Током студија имаћете приступ:

  • Привлачан материјал за учење: Ваши ресурси ће укључивати видео предавања, студије случаја, разредне форуме и подкастове.
  • Подршка и смернице: Ваш посвећени ментор програма ће водити ваш академски развој од првог дана.
  • Ваш виртуелни кампус: Учите са било које локације и изградите везе са професионалцима који исто мисле широм света.
  • Отворена библиотека: Онлине студенти ће имати пун приступ Брунеловој експанзивној дигиталној библиотеци за књиге, чланке и електронске ресурсе.

Студирајући онлине степен, придружићете се мрежи студената и професионалаца широм света, учећи и повезујући се како бисте обогатили своје животе, и предузимајући следеће позитивне кораке ка награђивању каријере.

Студенти ће такође имати приступ Брунеловом центру за професионални развој (ПДЦ). Центар за професионални развој повећава запошљивост студената помажући им да развију вештине и искуство потребне да се истакну на међународном тржишту рада и припреме за успешну каријеру.

Недавно изгласани од стране студената за пету најбољу каријерску службу у земљи, Брунелов центар за професионални развој привукао је поштовање свом искусном особљу и изузетној каријерној подршци. Брунел-ов ПДЦ тим води студенте кроз фазе развоја и достизања професионалних циљева и помаже им у писању ефикасних пријава и припреми студената за интервјуе. Сваке године тим координира сајмове каријере и посебне догађаје за студенте, како би се студенти упознали и умрежили са потенцијалним послодавцима у својој одабраној области.

Prijem

O školi

Pitanja