Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Uvod

Brunel University London , назван по британском утицајном инжењеру Исамбард Кингдом Брунел, континуирано је пружио изврсност од отварања својих врата 1966. године. У више од 50 година образовања, универзитет је добио неколико одликовања и тренутно је 34. место у свету за међународни изгледи (Тимес Хигхер Едуцатион Ворлд Ранкингс 2020).

Универзитет се поноси својим реномираним академицима, који обоје развијају Брунелове програме и спроводе своја глобално позната истраживања. Ови наставници припремају дипломиране студенте за награђивање каријере пружајући вештине у стварном свету за примену на радном месту.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Историја и образовање

Brunel University London добио је име по једном од најистакнутијих британских инжењера, Исамбард Кингдом Брунелу. Неколико Брунелових дипломаца су постали лидери у световима академије јавног здравља, у областима као што су економија јавног здравља и контрола заразних болести, као и у областима инжењеринга у производњи, грађевинарству, услужним и државним секторима.

Универзитет се досљедно труди да испуни академске стандарде утврђене у Великој Британији Кодекс квалитета за високо образовање, који је објавила Агенција за осигурање квалитета, а који поставља национална очекивања која морају испунити све британске високошколске институције. Процеси и процедуре Универзитета доследно испуњавају Оквир за квалификације високог образовања у Енглеској, Велсу и Северној Ирској (ФХЕК) како би се осигурали високи академски стандарди и квалитет образовања који студенти и дипломирани очекују.

На Брунелу учите код страствених академика који су уважени стручњаци у својим областима. Ови академици су посвећени да вам помогну да развијете образовне и личне вештине које су вам потребне за успех након дипломирања.

Истраживање

Brunel University London посвећен је водећим светским истраживањима и меша академску строгост са потребама владе, индустрије и профитног и непрофитног сектора на глобалном нивоу - нудећи креативна решења за сложене изазове у пружању економске, културне и друштвене користи.

Онлине Студија

Брунел-ова платформа за онлине учење омогућава вам да проучите свој програм у време и на локацији која одговара вашем распореду и ван обавеза. Функција веб конференције Универзитета омогућава вам интеракцију са колегама и има заједнички приступ видео феедовима уживо.

Током студија имаћете приступ:

 • Ангажовање студијског материјала: Ваши ресурси укључују видео предавања, студије случаја, разредне форуме и подцасте.
 • Подршка и смернице: Ваш предани наставник програма водиће вас кроз ваш академски развој током студија.
 • Ваш виртуални кампус: Учите са било које локације и изградите везе са истомишљеницима широм свијета.
 • Отворена библиотека: Онлине студенти имају пуни приступ Брунеловој широкој дигиталној библиотеци за књиге, чланке и електронске изворе.

Зашто изабрати нас

 • Brunel University London рангиран је као једно од најбољих 25 универзитета у Великој Британији по основу плата за почетнике.
 • 72% водећи светски / међународно одлични резултати истраживања.
 • Уврштен међу 40 најбољих универзитета са интензивним истраживањем, 58. на глобалној листи Тимес Хигхер Едуцатион Импацт Ранкингс 2022.
 • Brunel University London је рангиран на 4. месту у Великој Британији и 20. у свету по међународној перспективи, према Тимес Хигхер Едуцатион Ворлд Университи Ранкингс 2023.
 • Брунел оспособљава дипломце са практичним вештинама за суочавање са изазовима друштва на глобалном нивоу и припрема их образовањем које води истраживање од стране искусних тутора.
 • Учите било када и било где са 100% дипломама на мрежи.

Izjave studenata

Lokacije

 • London

  London, Уједињено Краљевство

  Pitanja