Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Uvod

Brunelov petogodišnji MBBS vam omogućava da diplomirate sa medicinskim znanjem i profesionalnim veštinama koje će vam trebati kao novi lekar, spreman za dalju obuku u Velikoj Britaniji ili inostranstvu.

Postoje 120 mesta na raspolaganju za međunarodne studente za septembar 2023 ulazak

Brunel Medical School dodjeljuje brojne medicinske stipendije

Vaše učenje u Brunelu biće zasnovano na timu, zasnovano na tehnologiji i fokusirano na pacijenta, pripremajući vas za budućnost medicinske prakse. Team-based učenje (TBL) je glavni nastavni pristup u ranim godinama. Ovo je flipped klasa-soba pristup sa naglaskom na učestalo praćenje učenja, i na interaktivni timski rad.

Od prvog termina naučićete o nezi pacijenata iz nadgledanih interakcija sa stvarnim pacijentima, kroz redovne plasmane u operacijama opšte prakse.

U 3. godini započećete svoje kliničke plasmane u bolnicama; nalazi se na zapadu Velikog Londona i jugoistoka Engleske.

Škola ima za cilj da transformiše medicinsko obrazovanje i zdravstvenu praksu kroz obrazovanje, istraživanje u kombinaciji sa multidisciplinarnim angažovanjem zajednice. Brunel diplomirani medicinski studenti će brinuti o svojim pacijentima i zajednicama sa ljubaznošću, profesionalnošću i timskim radom.

Od septembra 2021. uzbuđeni smo što uvodimo 5-godišnju dodiplomsku diplomu iz medicine koja vodi do nagrade Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgeri (MBBS). NovoBrunel Medical School je deo Koledža za zdravlje i nauke o životu. Naš petogodišnji MBBS u medicini otvoren je za studente izvan Velike Britanije i EU. U najranijoj prilici, mi ćemo razgovarati sa Health Education England i Kancelarijom za studente, da nam omogući da ponudi našu diplomu medicine studentima iz Velike Britanije i EU (da se potvrdi) u bliskoj budućnosti.

Zašto studirati medicinu u Brunelu?

Klinički plasmani u Londonu i jugoistoku Engleske

 • Tokom medicinskih studija u Brunelu, preduzećete širok spektar kliničkih plasmana. Ovde nećete samo posmatrati da ćete imati priliku da primenite svoje kliničko znanje u stvarnim kliničkim situacijama.

Stipendije

 • Brunel Medical School će dodeliti 10 stipendije posebno za MBBS Medicine za 2021/22 ulazak. Za informacije posetite veb stranicu stipendija.

Fokus na medicinu u zajednici

 • Uzbudljiv element našeg MBBS-a u medicini je kako ćete primeniti svoje kliničko znanje u našim lokalnim zajednicama. Gledat ćete „veću sliku“ učeći kako osigurati dobro zdravlje svima, a ne samo zdravlje jednog pacijenta. Ovo dragoceno iskustvo stečeno lokalno može se primeniti u korist zajednica širom sveta.

Naučite nauku i „umetnost“ medicine

 • Ovde u Brunelu ne podučavamo nauku izolovano, moraćete da znate zašto učite. Naučićete sve o nauci o medicini - kako lekari koriste ažurna naučna istraživanja kako bi pomogli u donošenju odluka. Takođe ćete naučiti „umetnost“ medicine - kako se medicina zasnovana na dokazima primenjuje na svakog pacijenta koji ćete videti.

Pripremite se za 'svetsku' medicinu

 • Mi ćemo biti pružanje stručne savete, podrška i smernice za one koji žele da uzmu USMLE ili MCCEE.
 • Naučićete o izazovima 21. veka sa kojima se suočavamo, njegovom uticaju na zdravlje i kako se to odnosi na praksu brige o pacijentima. Otkrićete značaj prevencije, javnog zdravlja, rehabilitacije i drugih aspekata kliničke medicine na globalnom nivou. Pripremićemo vas da praktikujete medicinu ne samo u Velikoj Britaniji i vašoj zemlji, već i na svetskom nivou.
 • Razvijeni 'digitalni' svet - Kroz naš inovativni nastavni plan i program iskusićete niz tehnologija, npr. veštačka inteligencija, robotika, virtuelna stvarnost i pružanje virtuelnih konsultacija.
 • Svet u razvoju - Bićete obučeni da praktikujete medicinu uzimajući u obzir znakove i simptome pacijenta bez mnogo aspekata savremene tehnologije. U nekim slučajevima bez struje!

Primarna medicinska kvalifikacija

 • Velika Britanija medicinski stepen je priznat širom sveta. Diplomirat ćete sa osnovnom medicinskom kvalifikacijom, koja vam pruža privremenu registraciju kod GMC-a i licencu za vežbu u postovima 1 godine osnivanja/godine boravka 1.

Budite deo naše međunarodne zajednice

 • Svetski studenti zovu Brunel kući, nešto na što smo izuzetno ponosni. U stvari, postoji 150 zemalja sveta koje su zastupljene u Brunelu što vam daje priliku da živite i proučavate kao deo raznolike, globalne zajednice.

Garantovani studentski smeštaj na našem kampusu u zapadnom Londonu

 • Imamo preko 4.500 modernih, udobnih i sigurnih soba sa nizom mogućnosti smeštaja u kampusu.

"Ponosni smo na našu medicinsku školu svetske klase u Brunelu koja ima za cilj da vas pripremi za medicinu 21. veka u nizu kliničkih i društvenih okruženja. Konkretno, ugradićemo znanje i razumevanje integrisanih sistema nege u koje se i fizička i mentalna zdravstvena zaštita sve više pruža u zajednici, podržana napretkom u pružanju digitalne tehnologije. Mi ćemo proizvoditi lekare sa znanjem, veštinama, fleksibilnošću i fokusiranim na pacijenta da praktikuju medicinu širom sveta. "

Profesor Paul Hellevell

Prorektor i dekan, College of Health and Life Sciences

Lokacije

 • Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Pitanja