Keystone logo
Brown University Мастер из биомедицинског инжењерства
Brown University

Мастер из биомедицинског инжењерства

College Hill, Сједињене Америчке Државе

Request duration

Engleski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Program biomeditsinskog inzhenjeringa u Braunu pruzha vrhunsko, interdistsiplinarno obrazovanje na diplomskom nivou na interfeјsu inzhenjerstva, biologiјe i meditsine. Istrazhivanja u ovim oblastima unapreђuјu razumevanje fundamentalnih problema u biologiјi i meditsini uz razvoј novih terapiјa za poboljshanje kvaliteta zhivota ljudi sa zdravstvenim problemima.

Program se odlikuјe јakim i saradnichkim vezama izmeђu akademske nauke, klinichke meditsine i industriјe. Diplomirani studenti pohaђaјu kurseve inzhenjeringa, biologiјe i meditsinske shkole, stichu dragotseno klinichko iskustvo u oblizhnjim nastavnim bolnitsama povezanim sa Brovn Meditsal Stshool i uchestvuјu u stimulativnom stazhiranju u kompaniјama koјe komertsiјalizuјu biomeditsinske tehnologiјe. Ove moguћnosti, zaјedno sa istrazhivanjem disertatsiјe, daјu diplomiranim studentima i intelektualne i praktichne veshtine potrebne za razvoј danashnje nauke u nastaјanju u korisnu biomeditsinsku tehnologiјu i terapiјe.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Магистар фармацеутског и биотехнолошког менаџмента
    • Barcelona, Шпанија
  • Мастер ин Пхармацеутицал Биотецхнологи
    • Bologna, Италија
  • Мастер у медицинској биотехнологији
    • Bologna, Италија