Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Uvod

Kariјera sestara ili meditsinskih slika pruzha priliku da pomogne, izlechi i donese nadu, uchi i napreduјe - da pronaђe svrhu, ispuni strast i stekne nagrade. Na Bellin College u smo posveћeni pruzhanju odlichnog obrazovanja koјe ispunjava ovo obeћanje i priprema vas za zahteve brzo promenljivog zdravstvenog okruzhenja.

Fokusirani kurikulum, opsezhna praktichna praksa, voђstvo i uchenje usluga i posveћenost vrednostima izvrsnosti, integriteta, zaјednitse i brige pomazhu nashim studentima da uspeјu u akademskom i profesionalnom uspehu.

Bellin College јe posveћen pripremi zdravstvenih radnika pruzhaјuћi intelektualno podstitsaјno okruzhenje usmereno na liderstvo, usluge u zaјednitsi i tselozhivotno uchenje koјe promovishe izvrsnost u zdravstvenoј praksi i napredovanje profesiјe.

Bellin College su fatsilitatori, uzori i resursi u protsesu uchenja. Pruzhamo okruzhenje koјe podrzhava raznoliku studentsku populatsiјu. Tezhimo ka izvrsnosti u obrazovanju pomazhuћi studentima da razviјu veshtine kritichkog mishljenja kako bi se predali univerzitetskim vrednostima izvrsnosti, integriteta, zaјednitse i brige.

Predavanje / uchenje јe dinamichan protses otkrivanja postignut interaktsiјom i angazhovanjem. Chlanovi fakulteta sprovode kooperativne strategiјe nastave u partnerstvu sa studentima kako bi postigli ishode programa. Studenti dele odgovornost za postizanje svoјih tsiljeva uchenja kroz ucheshћe u obrazovnom protsesu. Kao kokreatori svog uchenja, studenti su odgovorni za razviјanje nauchnog pristupa uchenju kroz asimilatsiјu i integratsiјu novih znanja, korishћenje tehnologiјe i zhivotnih iskustava.

Diplomirani studenti Bellin College spremni su da funktsionishu u vodeћim ulogama i utichu na sotsiјalna, etichka, politichka i ekonomska pitanja koјa se tichu zdravstvene zashtite.

Lokacije

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Pitanja