Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Uvod

Baylor College Of Medicine јe univerzitet zdravstvenih nauka koјi stvara znanje i primenjuјe nauku i otkriћa na dalje obrazovanje, zdravstvenu zashtitu i usluge u zaјednitsi na lokalnom i globalnom nivou.

Baylor College Of Medicine јe univerzitet zdravstvenih nauka sa nasledstvom izvrsnosti i viziјom za poboljshanje zdravlja kroz nauku, stipendiјe i inovatsiјe.

Usvoјili smo osnovne vrednosti koјe uzimamo u obzir u svemu shto radimo na koledžu. Te vrednosti su poshtovanje, integritet, inovativnost, timski rad i izvrsnost. U svaku od nashe chetiri shkole - Meditsinsku shkolu, Fakultet za biomeditsinske nauke, Shkolu zdravstvenih profesiјa i Natsionalnu shkolu za tropsku meditsinu, ugraђuјemo ove vrednosti, kao shto to chinimo u nashim oblastima misiјe istrazhivanja, nege patsiјenata, obrazovanja i drushtveni rad.

Potrebni su talenti i marljivi napori nasheg akademskog rukovodstva, fakulteta, osoblja i polaznika da bi se odrzhala izvrsnost koјom zapovedavamo. Svakog dana vidim ovaј posao oko svih. Baylor College Of Medicine јe izuzetno mesto.

Baylor College Of Medicine neprekidno se svrstava meђu naјbolje izbore za studente meditsine, studente postdiplomskih studiјa i studente zdravstvenih profesiјa.

Lokacije

  • Baylor Plaza,1, 77030, Houston

Pitanja