Hartpury University

Uvod

Hartpury University је специјалиста за образовање у Глоуцестерсхиреу, који нуди основне и постдипломске дипломе из пољопривреде, животиња, коња, спорта и ветеринарске сестре. Водећи објекти и стручност у свету привлаче особље и студенте из преко 60 земаља.

Студенти ће имати користи од искуства учења усмереног на каријеру, поткрепљеног најновијим индустријским истраживањем, од којих се велики део спроводи у Хартпурију. Студенти Хартпури -а такође имају прилику да тренирају као спортиста поред студија у оквиру једне од својих 10 спортских академија.

Универзитетски кампус вредан 150 милиона фунти је дом најсавременијих објеката за учење, од којих су многи такође комерцијални и нуде могућности за радно искуство поред курса или као део њега.

Ово укључује комерцијалну фарму са новим агротехничким центром, центре за терапију паса и копитара, међународне догађаје, клинике за спортске повреде и професионалне спортисте који тренирају на лицу места. Ту су и међународне арене, најновије технологије и преко 70 врста у универзитетској колекцији животиња. Ученици ће имати све што им је потребно за примену теорије из учионице у пракси.

Поздрављамо све студенте да постану део породице Хартпури , надограђујући нашу репутацију локалног, регионалног, националног и међународног пружаоца висококвалитетне обуке и образовања.

Lokacije

  • Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

Pitanja