Keystone logo

8 Zdravstvo Programi u Farmaceutska hemija 2024

Filteri

Filteri

 • Zdravstvena zaštita
 • Farmacija
 • Farmaceutska nauka
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (8)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Zdravstvo Programi u Farmaceutska hemija

  Da li ste se ikada zapitali kako se razvijaju novi lekovi i terapije? Ako vas intrigira presek hemije, biologije i medicine, onda bi diploma iz farmaceutske hemije mogla da vam odgovara.

  Diploma farmaceutske hemije nudi raznovrsne predmete koji pokrivaju sve, od osnovnih principa hemije i biologije do naprednih tema u otkrivanju i razvoju lekova. Neki kursevi na koje možete naići uključuju organsku hemiju, biohemiju, farmakologiju i sisteme za dostavu lekova.

  Kao diplomac sa diplomom iz farmaceutske hemije, možete da se bavite raznim nagradnim karijerama na akademiji, industriji i vladi. U ulozi lekovitog hemičara, imaćete priliku da osmislite i sintetišete nove kandidate za drogu. Ako ste više zainteresovani za formulaciju droge, možete postati naučnik za formulaciju i fokusirati se na dizajniranje i razvoj formulacija lekova. Drugi uzbudljivi putevi karijere koji su vam dostupni uključuju pozicije farmakologa, analitičara kontrole kvaliteta ili saradnika za klinička istraživanja, od kojih vam svaki omogućava značajan doprinos svetu zdravstva i medicine.

  Počnite da istražujete programe farmaceutske hemije danas i krenite na svoj put ka uticajnu karijeru.