Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 PhD diplome  (Doktorske studije) Programi u Svetsko zdravstvo 2023

2 Doktorske studije Programi u Svetsko zdravstvo 2023

overview

Појединци који имају жеђ за знањем су одлични кандидати за зараде докторат. Докторат степен је највиши степен можете добити, и то едукативни програм може довести до невероватних професионалних могућности, као и шансу да допринесе извор знања и информација.

Шта је докторирао на глобалном здрављу? Овај едукативни програм учи ученике користећи информације из области епидемиологије, друштвених наука, економије, и биостатистика како би боље разумели здравствене проблеме са којима се суочава свет данас. Студенти ће учествовати на курсевима који покривају теме као што су заразне болести, здравље мајке и детета, политика јавног здравља, и здравствене системе, и они ће разумети важне теорије у вези са здравственим економију, медицинску антропологију и ефеката политичких утицаја на болести.

Зарада докторат из глобалног здравља учи дипломце да буду одговорни, ефикасни лидери који разумеју значај упорности, организације и сарадње. Ови појединци су неопходни на радном месту и у арени светске здравље и благостање.

Док неки доктората може да се заради за око четири године, друга доктора наука може трајати дуже у зависности од ученика, школе, и програма. Како су захтеви варирају, тако да не трошак, због чега се ученици подстичу да истражују своје потенцијалне школа у циљу да буду свесни финансијске одговорности зарађују своју диплому.

Студенти који зарађују докторат за глобално здравље се припремају за каријеру у академским круговима, организационом руководства, здравствене политике и истраживања.Дипломирани могу изабрати да предају као професори или управљају дипломске програме на универзитету, или могу радити као истраживања аналитичара, техничких саветника за одговор катастрофа тимова, истраживачких директора за корпорације или фармацеутских компанија или здравствених директора за локалним, националним и међународним организацијама.

Уколико сте заинтересовани за прављење разлике у здрављу и добробити појединаца широм света, онда зарада докторирао у глобалном здрављу може бити права ствар за вас. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Svetsko zdravstvo
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format