Keystone logo

2 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Mentalno zdravlje
  • Mentalno zdravlje
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Зарада докторирао је крајњи циљ многих студената 'академске каријере. То је један од најпрестижнијих академских звања може зарадити. Такође познат као доктор филозофије или докторске студије, она се додељује студентима који заврше докторске студије на универзитетском нивоу.

Шта је докторирао на ментално здравље? Овај тип докторских студија се фокусира на пружање студентима са искуством када је у питању разумевање менталну болест и промоцију менталног здравља. Курсеви помогне студентима анализу истраживања о менталном здрављу и како се различите врсте интервенција и третмана може да се користи за лечење пацијената. Неки курсеви и концентрације обухватају психологију, породичну терапију, глобалне менталног здравља, и клинички саветовање.

Дипломци са докторатом из менталног здравља имају тенденцију да имају повећану емпатију и дубље знање када је у питању когнитивне и понашања питања.Степен помаже ученицима црафт своје вештине како би били успешни у својим будућим медицинским каријере, а можда и квалификовали за веће плате.

Трошкови школарине које је потребно да зарадите ово докторат су различити у зависности од различитих фактора, укључујући дужину студирања и локације институције. Обратите пријемна канцеларија установе желите да присуствујете за детаље.

Каријера путеви за овај степен укључују позиције као што су клинички психолози, истраживачи менталног здравља, или јавног здравља саветника. Клинички психолози су одговорни за дијагностику и лечење пацијената са различитим менталним поремећајима и болестима. Ментал истраживачи здравља раде за универзитете, владине агенције или непрофитне организације да разумеју и спречавање менталних болести. Јавне здравствене саветници раде за разне институције и агенције да се залажу за свести менталног здравља.

Постоји мноштво институција које нуде овај степен у разним облицима, укључујући онлине цлассес. Ит 'с могуће наћи докторат из Ментал Хеалтх програму који задовољава ваше потребе. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.