Keystone logo

30 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Medicina Medicina 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Medicina
  • Medicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (30)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Medicina Medicina

Докторат из медицине је постдипломски степен који можете добити након мастер или диплома. Дипломирани студенти могу се пријавити за докторске студије на медицинском факултету и раде на њиховом коначном циљу да постане лекар.

Шта је доктор медицине? Овај степен програм омогућава дипломираним студентима да постане лекар и радити на њиховом специјалитет. Са Мастер у медицини, студенти медицине могу стажиста у болницама и раде под надзором лекара. Међутим, само људи са докторату може да потврди дијагнозу и прописати лекове. Када је др је зарадио, лекар може да ради на томе да постане становник, где он или она може до Хоспитал ротације и одлучи којој области медицине желе да се фокусирају на.

Примање свој докторат из медицине је разлика између готово као доктор и као доктор. Када добијете докторат, можете ићи на рад у настави болници да одлучи који тип лекара желите да будете.Можете се пријавити за хируршке боравка да постане хирург, или идите на било дијагностички лекар, педијатар, или било шта друго што волите.

Трошкови пријема вашег доктора наука у медицини зависи од медицинске школе који желите да присуствујете. Можете разговарати са канцеларију уписа на различитим медицинским школама да сазнају трошкове програма.

Када добијете свој докторат из медицине, многа врата ће отворити за вас. Ако желите да постанете хирурга, можете да се придружите хируршка праксу у болницу. Можете добити посао у болници за децу и уче о томе како постати педијатар. Можете стажиста у центру рака да постане онколог, постао кардиолог, педијатар, или више. Уз вашу др, опције су скоро бескрајне. Који год тип доктора желите да будете, можете бити.

Да би добили свој докторат из медицине на мрежи, сазнајте које су класе можете узети од куће.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.