Keystone logo

6 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Medicina Imunologija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Medicina
  • Imunologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Medicina Imunologija

Да би се добио докторат, или доктора филозофије степена, један је од највиших почасти познатих. Ови степени показују да је студент посветио много студија, истраживања и времена на свом терену. докторанти су често у центру нових идеја и продорима у својој области, док уче нове ствари као добро.

Шта је доктор Иммунологи? Имунологија је проучавање имунолошког система и функције организма. У програму имунологију, докторанти могу проучавати ћелијску структуру, генетика, Биоинформатицс, молекуларне биологије и основе имуног система. Поред тога, многи програми очекују студенте да почне читање стручне публикације постојећих студија у имунологије. На крају, ученици обично почињу припреме за њихово истраживачког пројекта или дисертације у овој области.

Појединци који примају докторирала у имунологију постати део фасцинантне области и научити о томе како тела борби против болести.Програм дипломци добијају приступ јединственим, узбудљиве и високо платежну позиције са својим напредним дипломама.

Трошкови програма докторских у имунологије могу се разликовати зависно од много различитих ствари. Где се заснива универзитет, дужина програмских опција и финансијске помоћи може да утиче на коначну цену овог степена.

Са овог престижног степена, нови дипломирани може очекивати да покрене каријеру у лабораторији истраживања. Имунолози могу да раде у лабораторијама за истрагу и рад на напретку у болестима, као што је рак. Друга опција је да ради у лабораторији истраживања вирусологију, која је студија вируса, и да ради на борби против оне који угрожавају здравље људи. Неки ученици иду на помоћи у развоју нових и ефикаснијих вакцина током њиховог истраживачке каријере.

Ако сте спремни за почетак учења више о имунологију и почети своју каријеру у истраживању, једно место за почетак је са онлине наставе.Сазнајте више, и тражити свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.