Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 48 PhD diplome  (Doktorske studije) Programi u Biomedicinska nauka 2023

48 Doktorske studije Programi u Biomedicinska nauka 2023

overview

Пх.Д. може да се заради за око четири године школовања, под условом да студенти могу да похађају пуно радно време. То такође може значити степен да су студенти постигли значајне успехе у разумевању и дешавања унутар њиховог специфичног области.

Шта је др у биомедицинске науке? Овај програм ради да помогне студентима додатно разумеју и откривају нова истраживања о биомедицинских наука у различитим подручјима, а да унапреди знање биомедицинских наука широм света. Студенти могу да изаберу да се фокусира своју докторат у многим биомедицинских наука областима, као што биохемије, микробиологију и имунологију, неурологије, патологије, фармакологију и токсикологију, и структурне биологије. Након завршетка потребне курсу, студенти ће морати да пишу и бране своје дисертације како би добили своје Пх.Дс.

Док докторат степен може да доста времена и труда да зараде, користи могу бити експоненцијално.Боље могућности за каријеру, бољу плату, и прилику да направи разлику у свету сви правимо зараде докторат невероватно корисно.

Трошкови доктора наука Програм варира од школе до школе и програма до програма. Студенти се саветује да контактирају потенцијалне школа у циљу да добију актуелне информације у вези са финансијским одговорности зараде докторат степен.

Студенти који заврше са др у биомедицинске науке често имају много могућности за запошљавање који су им доступни. Неке особе могу да изаберу да се врате у академске и научити како универзитетски професори, или могу придружити и друге школски организације и надгледа, као и да допринесе истраживачких тимова. Дипломирани такође може да ради као биомедицинских инжењера, као и научних истраживача, а као биомедицинских писаца за стручни медицински и здравствених публикација.

Међународни опције за школовање су на располагању, тако да студенти широм света могу да зараде своје дипломе на начин који ради најбоље за њих. Ако желите да почети зарађивати докторирали Данас, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (48)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format