Keystone logo

16 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
  • Biomedicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina

Пх.Д. може да се заради за око четири године, под условом да појединци су већ добили диплому магистра. Студенти који зарађују Пх.Дс. може постати лидери у својим радним срединама и постићи нове успехе у својим областима као што су студије, рад и истраживање током своје каријере.

Шта је др у биомедицини? Овај степен програм је намењен да обучи студенте да постану научници и иноватори из области медицине, здравља, и биомедицинских наука. Цоурсеворк у овом студијском програму најчешће покрива теме као што су биомедицинских информатике, ћелијском и молекуларну биологију, сложених биолошких система, генетике, биологије и еволуционе јавне здравствене науке. Након завршетка потребне курсеве, студенти ће такође морати да пишу и бране своје тезе пред стручног жирија у овој области.

Зарада докторату биомедицини може бити невероватно корисно за дипломце, јер ће развити неопходне аналитичке, теоријске и експерименталне алатке потребне да би револуционарне открића која могу допринети побољшању света.

Трошкови би добили диплому доктора може да варира за сваког појединца и зависи од много фактора, као што су локације школе и захтјевима њиховог специфичног докторске програма. Пошто трошкови могу да се разликују, студенти се саветује да контактирају своје будуће школе директно трошкова информација.

Појединци који заврше са др у биомедицини обично може да нађе посао као задовољавајући професора на период од четири године универзитета, спровођење истраживања у академским институцијама, или као допринос за писце научних и стручних публикација. Дипломци могу да раде као биомедицинских научници, помаже да се анализира, испитивање и разуме болести, инфекција, и паразите.

Дрпрограми су доступни на међународном нивоу, а многе школе нуде флексибилне опције као што су онлине класе и присуство са скраћеним радним временом. Ако сте заинтересовани да зарадите свој докторат у биомедицини, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.