Keystone logo

3 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Studije medicine Zdravstvena administracija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Zdravstvena administracija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Studije medicine Zdravstvena administracija

ПхД је међу најнапредније на свету степени. Типично захтева неколико година студија, те дипломе дају ученицима право да се зове доктор. ПхД може понудити у многим различитим областима студија и специјализација.

Управо оно што је доктор здравља управи? Овај степен омогућава студентима да истраже како се болнице, клинике, системи јавног здравља, и мреже здравствене заштите на челу, организовао и успео. Ови курсеви студија може да истражује теме као што су лидерство, људски ресурси, финансије, здравствене праксе, логистике, бизниса и јавне политике. Студенти ће научити у дубину како здравствени системи функционишу и може прикупљати податке или спроводе истраживања на ту тему.

Многи предности су доступни за оне који зарађују докторат из здравствене администрације. Као прво, има докторат отвара низ послова који би иначе били недостижни, давање предност онима који траже посао у конкурентном тржишту.Зарада један од тих степени може побољшати важне вештине као што су лидерство и критичко размишљање.

Трошкови зарада докторат здравствене управе може да варира од програма до програма. Потенцијални студенти треба пажљиво испитати своје жељене школе како би се осигурало да су финансијски компатибилни пре уписа.

Многи послови може да буде настављен са докторатом у здравству администрацији. Студенти могу постати здравство администратори су, радећи на руководећим и организационим позиције у болнице, клинике, праксе и друге здравствене заштите пружају организацијама. Студенти могу радити за владе, непрофитне организације, или чак приватне компаније. Ако желе да остану у академским круговима, матуранти могу да постану наставници или професори, едукацију и друге ученике на здравствене управе. Они такође могу завршити иде у истраживању или чак јавне политике.

Ако желите да зарадите докторат степен у здравственој управи, онда сте на правом месту.Старт у потрази за жељеном данас програма. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.