Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 PhD diplome  (Doktorske studije) Programi u Okupaciona terapija 2023/2024

12 Doktorske studije Programi u Okupaciona terapija 2023/2024

Pregled

Скраћеница за "доктор филозофије," А докторске награде студентима са називом "Доктор", који даје ауторитативни статус на њих. Ток истраживања обично захтева опсежно истраживање током неколико година. Често завршава у дугом есеју познат као дисертације, која мора да се успешно одбранио пред панела стручњака. Како је др је најнапреднији степен у одабраној области студента, стицање докторат могу припремити ученике за успех.

Шта је доктор окупационе терапије? Генерално, ова образовна стаза нуди напредну обуку за радну терапију, поље посвећен процени и лечењу оних са дугорочним повреда и когнитивним или ометена у развоју. Често раде у пацијената куће и / или радном окружењу, примарни циљ практичара је да донесе смисао појединаца живота кроз нагласком на завршетку дневне задатке.Клиничко искуство као и магистрирао су типични предуслови таквих докторских студија, а дипломци често иду постао научници и едукатори.

Највећа корист од постизања докторат из окупационе терапије је прилика да се смислено допринесе пољу посвећен промени и побољшању живота. Осим тога, може се научити драгоцене истраживања и писања. Осим тога, дипломци су шансе да развију повећани капацитет за емпатију и разумевање човечанства.

Програми могу узети од две до три године да се заврши, а трошкови варира у зависности од установе. Контактирање школа директно је одличан начин да се стекне увид у цене.

ПхД у окупационе терапије може довести до многих професионалних могућности. Дипломци често настављају каријере као практичара ентри-левел или служе као надзорника или менаџера у срединама у којима долази терапија.Други доприносе области узимањем позиције као едукатори на универзитетима или радећи као научника. Неки појединци деле своје знање објављивањем литературу. Консултантске улоге су такође на располагању онима који су успешно достигли овај степен.

Постоје многи угледни програма на универзитетима широм света. Неке школе чак нуде могућност да се бави степени на мрежи, који може бити идеалан за рад професионалаца. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Fizioterapija
  • Okupaciona terapija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (12)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije