Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 14 PhD diplome  (Doktorske studije) Programi u Medicinska nauka 2023/2024

14 Doktorske studije Programi u Medicinska nauka 2023/2024

Pregled

По завршетку своје докторирао у пољу, дипломци се афирмишу као најбољи од најбољих. Невероватна количина времена и студијских посвећен је докторске студије чини да је неопходно студенти бити у потпуности уложено и посвећен животу у својој арени.

Шта је доктор медицинских наука? Успостављање себе као докторат на такав ригорозан области као медицинске науке значи радити кроз кршан оптерећења курса са темама као што су епидемиологију, праксе здравствене заштите, истраживања и развоја, као и будућност медицинске технологије. Студија такође може обухватити специфичне аспекте медицине као што су онкологије или менталног здравља.

Као професионални академици, студенти ће стећи земљу у њиховом знању како медицинске теорије и медицинској пракси. Они ће спровести истраживање, комплетне студије, и користити текстове који их припремају за живот као пионир медицине.

Студенти који проводе у просеку осам година рада према њиховом др имају право да буду забринути о трошковима програма.Али, пошто су трошкови широко варирају између школа, најбоље је да се консултујете са својим посебним школе сазнати шта је суштина финансијски.

Након пријема докторирао у студији медицинске науке, дипломирани често квалификује за многе каријере у распону од истраживања и развоја третмана болести да будеш на управном одбору једне болнице или дома здравља. Као др, вероватно ћете бити у могућности да бирају из радног односа или у корпоративном арени, индустрије, владе, или општим здравственим установама. Напори обученог медицинског научник су високе тражње и очекује се да ће тако и остати.

Постоје безброј избори када је у питању одабир само прави програм докторат из медицинских наука. Бирај од глобалних опција које су и онлине и на локалном нивоу. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Medicina
  • Medicinska nauka
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije