Keystone logo

25 Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Farmacija Farmacija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Zdravstvena zaštita
  • Farmacija
  • Farmacija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Zdravstvena zaštita Farmacija Farmacija

Највиши ниво вишом стручном спремом се често назива докторат из филозофије (др). Ова врста програма се фокусира на различите теме, али често припрема студенте да раде истраживања, научи или пишу. Због сложености, многи студенти сматрају да је потребно око осам година да се заврши овај степен.

Шта је доктор фармације? Докторат из фармације је курс програм напредног образовања и обуке. Овај степен може да понуди јединствена искуства за сваки од ученика, јер то може бити усмерена на линији појединца рада. То значи да ова врста степена може нагласити медицинске хемије или фармакотерапију. Студенти се обично очекује да спроведе истраживање, предавања и конференције и почети учешће у свету фармакологије.

Прилагођавање да овај тип степена понуда значи да користи обилују за многе различите врсте ученика.Студенти су у стању да започне умрежавање, стекну лидерске вештине и улазите у истраживању док су још на факултету.

Трошкови докторат у фармацији може да варира много. То зависи делом на престиж школе и на којој се налази школа, као и да ли сте изабрали да на мрежи или лично класе. Контактирајте директно школу је најбољи начин да се разумеју финансијске обавезе.

Са докторатом из фармације имате много опција у каријери. Можете радити као фармацеут, можете да урадите истраживање да развију нове лекове и борбени болести, можете научити на нивоу вишом или можете направити нове политике за фармацеутске науке. Хоспитал, истраживања, академске поставке су увек у потреби професионалних апотека дипломаца. Без обзира на оно што желите да урадите, ви ћете бити лидер у својој области.

Када знате шта желите да урадите, морате да почнете примењују на факултетима који имају диплому која вас занима.Трагање за вашу степен испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.