Keystone logo

22 Diploma Programi u Zdravstvena zaštita Nega bolesnika Nega bolesnika 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma
  • Zdravstvena zaštita
  • Nega bolesnika
  • Nega bolesnika
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma Programi u Zdravstvena zaštita Nega bolesnika Nega bolesnika

Дипломе наградити посвећеност студента на учење и овладавање сложеност у одабраној теми. По завршетку потребне часове, диплому даје могућност студентима да примене знање и искуство које смо радили тако тешко да добију.

Шта је диплома у сестринству? Старачком диплома је ригорозна програм који даје студентима вештине као што су управљање лек, брига за пацијенте и ради као део медицинског тима. Програм ће обично захтевају завршетак уводне курсеве прије уписа у напредним класе и клиничког искуства. Цлиницалс су стажирање доје студенти обично мора да заврши пре завршетка своје дипломе. За то време, студенти могу такође одабрати часове у специјализованој области.

Старачком диплому припрема студенте за било постане лиценцирани практичне сестра (ЛПН) или медицинска сестра (РН).Ова флексибилност омогућава студентима бирају који ниво специјализације воле, а студенти који не постају лиценцирани и даље имати користи од Царегивинг, тимски рад и медицински вештина медицинску школу даје.

Трошкови медицинску школу варирају на основу различитих фактора. Ваш специјализација, локација и избор Наравно сви су део одређивања трошкова, тако да би требало питати канцеларију пријемни на медицинску школу Вас интересују за процењених трошкова похађања наставе.

Могућности за каријеру ће зависити од тога да ли постати лиценцирани као ЛПН или РН. ЛПНС се обично оспособио за рад у дугорочне заштите објеката, рехабилитационим центрима и многим другим здравственим установама. Болнице захтевају више посебну негу пацијената, међутим, и често ће само запослити РНС са посебним фокусом као што су медицинске и хируршке, телеметрија, интензивне неге или собу за хитне случајеве.Без обзира на ниво лиценци или специјализације да изаберете, биће доста посла на располагању за студенте са старачком дипломом.

Постоје многе школе које нуде његу опције за студирање на мрежи или скраћено радно време. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.