Keystone logo
Pronađite svoj stepen stomatologije

Find Iour Stomatologija stepen

Šta proučavati
Gde studirati

Popularni programi Stomatologije

Stomatologija je grana medicine koja se fokusira na dijagnozu, proučavanje, lečenje i prevenciju različitih bolesti i poremećaja usne šupljine. Stomatolozi su veoma traženi medicinski radnici koji mogu imati nagrađenu karijeru u privatnim praksama i bolnicama.

Najbolji univerziteti, medicinski koledži i druge obrazovne institucije nude programe studija Stomatologije i to na nivou osnovnih, master i doktorskih studija, kao i u vidu pojedinačnih kurseva. Programi Stomatologije obuhvataju studije tradicionalnih kliničkih predmeta sa praktičnom obukom i to uz modernu metodologiju predavanja. Uobičajeno je da po sticanju prve diplome, zubari idu na dalju obuku zbog specijalizacije.

Brojne discipline su u ponudi poput ortodoncije, endodoncije, dentalne medicine, oralne implantologije, dečije stomatologije, veterinarske stomatologije, dentalne tehnologije i dentalne hirurgije. Možete da odaberete neki od različitih vrsta programa da biste stekli diplomu Stomatologije, pa tako možete da pohađate klasičan program ili onaj sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja. Kao dodatak klasičnim studijama, univerziteti često imaju u ponudi online studije koje su idealne za studente kojima treba veća fleksibilnost studiranja.

Započnite svoju potragu gledajući neke od najpopularnijih programa stomatologije navedenim ispod i kontaktirajte univerzitete direktno preko online formulara!