Keystone logo
Pronađi svoj MD stepen

Pronađite diplomu doktora medicine

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

MD, ili doktor medicine, je najviši akademski stepen za hirurge i lekare. To može biti profesionalni doktorat, kao u slučaju SAD i Kanade, ili diploma istraživanja, kao u zemljama koje slede britansku tradiciju. Diplomiranje studijskog programa da postane doktor medicine obično uključuje završenu medicinsku školu, kao i prebivalište.

Top MD programi

MD programi mogu imati različite specijalizacije, kao što su opšta praksa, hirurška medicina, ginekologija, ortopedija, radiologija i mnogi drugi. MD programi obično zahtevaju četiri do šest godina studija i kliničke obuke. Pogledajte neke od najpopularnijih MD programa širom sveta navedenih u nastavku, uštedite vreme i direktno kontaktirajte univerzitete

Top MD zemlje

Potreba za lekarima je velika svuda u svetu, a možete birati između univerziteta u brojnim zemljama za zaradu doktorske medicine. Pogledajte neke od najboljih lokacija za postajanje doktora medicine, uporedite strukturu programa i specijalizacije koje se nude i direktno kontaktirajte kancelarije za prijem za više informacija.

Gradovi sa najboljim MD programima u ponudi

Najbolji univerziteti u gradovima navedenim dole nude budućim Doktorima Medicine medicinsku obuku na visokom nivou, prilike za istraživanja na vodećim svetskim institutitma i vredno kliničko iskustvo u bolnicama. Saznajte više o svojim mogućnostima za sticanje MD diplome na jednoj od ovih najpopularnijih lokacija za zaposlene u oblasti Zdravstva tako što ćete kliknuti na linkove ispod.

Novo dodani programi