Keystone logo
Find Iour Farmaci stepen

Pronađite svoj program za sticanje dioplome iz oblasti farmacije

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

Kao student programa Bachelor of Pharmaceutical , naučićete kako lekovi utiču na ljudsko telo i kako se razvijaju različite vrste lekova. Bachelor of Farmaceutski programi fokusiraju se na hemijska, farmaceutska i fizička svojstva lekova i primenu ovih u praksi. Programi često uključuju i kliničke studije apoteke i nude mogućnosti stažiranja.

Top apotekarske zemlje

Diplomirani studenti sa diplomom u farmaciji su veoma traženi širom sveta. Bez obzira da li želite da izgradite svoju karijeru kao zajednica ili bolnički farmaceut, industrijski farmaceut ili apotekarski tehničar, postoji mnogo studijskih programa koje možete izabrati. Pogledajte neke od najpopularnijih studijskih destinacija za studente farmacije navedenih u nastavku!

Vrhunski apotekarski gradovi

Farmaceuti su stručnjaci za proizvodnju i upotrebu lekova i optimizuju upotrebu lekova u korist pacijenata. Ako je vaš san da studira Pharmaci, počnite tako što ćete pogledati neke od najpopularnijih studijskih lokacija za postati zdravstveni radnik. Ne ustručavajte se da zatražite dodatne informacije od škola direktno popunjavanjem onlajn obrasca!