Keystone logo
Find Iour Farmaci stepen

Find Iour Farmaci stepen

Šta proučavati
Gde studirati

Pronađite svoj online diplomu iz prava Popularni programi farmacije

Apoteka povezuje zdravstvene i hemijske nauke kako bi potvrdila efikasnu i sigurnu upotrebu farmaceutskih lekova. Farmaceuti igraju centralnu ulogu u bezbednosti pacijenata i optimizaciji javnog zdravlja, a sarađuju sa drugim disciplinama u stvaranju i razvoju lekova. Univerziteti širom sveta nude Bachelor, Master, i doktorske programe u farmaciji, kao i pojedinačne kurseve.

Da bi neko postao profesionalac u oblasti Farmacije potrebno je da njegovo obrazovanje bude intenzivno i struktuirano. Programi studija farmacije su osmišljeni da studentima pruže razumevanje farmaceutske nauke u kontekstu farmaceutske prakse. Oni koji steknu diplomu mogu da postanu farmaceuti ili farmaceutski tehničari i da rade u apotekama, bolnicama, na klinikama i u farmaceutskoj industriji.

Programi farmacije mogu da imaju različite specijalizacije kao što su klinička farmacija, farmaceutika, farmaceutska hemija, farmaceutsko preduzetništvo, otkrivanje lekova ili farmaceutska tehnologija. Možete da odaberete da upišete klasičan program ili program sa fleksibilnim pohađanjem predavanja ili da pohađate online program ili program učenja na daljinu.

Da biste pronašli program koji najviše odgovara vašim zahtevima, pogledajte neke od najpopularnijih programa faramcije ispod. Uštedite vreme i kontaktirajte direktno prijemne kancelarije univerziteta i dobijte više informacija popunjavajući online formular!