Keystone logo
Iour Healthcare PhD

Find Iour Healthcare Dr Stepen Find

Šta želite da učite
Gde želite da studirate

Popularni PhD programi u oblasti Zdravstva

Doktorski programi u zdravstvu su dizajnirani za studente koji žele da nastave istraživačku karijeru u medicinskoj oblasti. Doktorski programi obično uključuju kombinaciju akademskih kurseva i istraživanja, a u zavisnosti od programa, takođe praktičnu obuku. Doktorske studije imaju za cilj da unaprede znanje u oblasti zdravlja, a studenti su da proizvede originalna istraživanja i predstaviti disertaciju na kraju studija, koji se zatim ispituje od strane odbora eksperata.

Oni studenti koji steknu zvanje PhD u oblasti zdravstva mogu da nastave svoju istraživačku karijeru u oblasti obrazovanja, u nekim vladinim agencijama i organizacijama ili privredi. PhD diploma u oblasti zdravstva može se steći u raznim poljima. Neki od najpopularnijih PhD programa su u oblasti javnog zdravlja, medicinske nege, ishrane i farmacije. Veoma su traženi i programi kliničke psihologije, nauke o hrani i alternativne medicine.

Pogledajte neke od najpopularnijih programa iz oblasti zdravstva navedene ispod, uporedite nastavne programe, cene i lokacije studija pre nego što odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Zapamtite da možete da uštedite vreme i kontaktirate prijemne kancelarije univerziteta direktno, da biste dobili više informacija, popunjavajući online formular.

Najbolji programi PhD studija u oblasti Zdravstva

Postoji veliki broj PhD programa u polju zdravstva koji su u ponudi na vodećim univerzitetima širom sveta. Neki od najpopularnijih programa doktorskih studija koje studenti medicine biraju su iz oblasti medicine, medicinske nege, javnog zdravlja, ishrane i klinički doktorat. Uporedite programe studija, uštedite vreme i kontaktirajte univerzitete direktno!

Zemlje sa najboljom ponudom PhD programa u oblasti Zdravstva

Biranje zemlje u kojoj biste pohađali PhD program može biti zahtevan zadatak, naročito za studente koji žele da pohađaju doktorske studije u inostranstvu. Da biste imali uvid u sve mogućnosti koje vam se nude širom sveta, pogledajte neke od najpopularnijih destinacija za PhD studije u oblasti Zdravstva koje su navedene ispod.

Gradovi sa najboljom ponudom PhD studija u oblasti Zdravstva

Da biste pronašli najbolju lokaciju za svoje PhD studije u oblasti Zdravstva, pregledajte neke od gradova ispod koji se smatraju najboljim lokacijama za pohađanje takvih programa. Uporedite različite lokacije studija, pogledajte ponudu PhD programa i kontaktirajte univerzitetske prijemne kancelarije direktno da biste dobili još informacija!