Keystone logo
Iour Healthcare PhD

Pronađite program doktorskih studija medicine

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

Doktorski programi u zdravstvu su dizajnirani da stvore zdravstvene radnike na visokom nivou kroz integraciju temeljnog poznavanja određene oblasti vezanog za zdravlje, zdravog razumevanja teorijskih disciplina i majstorstvo naprednih metoda istraživanja. Doktorat u zdravstvenim programima obično uključuju i kurseve i doktorsku disertaciju, i zahtevaju najmanje četiri godine da se završi.

Top Dr Zdravstveni programi

Postoji širok spektar doktorskih programa u zdravstvenim oblastima koje nude vodeći univerziteti širom sveta. Neki od najpopularnijih doktorskih programa koje su izabrali studenti u zdravstvenim profesijama uključuju doktorat iz medicine, doktorat iz sestrinstva, doktorat iz oblasti javnog zdravlja, doktorat iz ishrane i kliničkog doktorata. Uporedite studijske programe, uštedite vreme i direktno kontaktirajte univerzitete!

Top Dr Zdravlje Zemlje

Izbor zemlje za upis u doktorski program može biti težak zadatak, posebno za studente koji žele da idu u inostranstvo za doktorski studij. Da biste dobili pregled različitih opcija širom sveta, pogledajte neke od najpopularnijih studijskih destinacija za doktorat iz zdravstva koje su navedene u nastavku.

Gradovi sa najboljom ponudom PhD studija u oblasti Zdravstva

Da biste pronašli najbolju lokaciju za svoje PhD studije u oblasti Zdravstva, pregledajte neke od gradova ispod koji se smatraju najboljim lokacijama za pohađanje takvih programa. Uporedite različite lokacije studija, pogledajte ponudu PhD programa i kontaktirajte univerzitetske prijemne kancelarije direktno da biste dobili još informacija!

Novo dodani programi