Keystone logo
Уједињено Краљевство

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Уједињено Краљевство 2023

Broj institucija: 777
  • Birmingham, Уједињено Краљевство

  Sa oko 29,000 studenata iz 100 zemalja, (HESA Student Record 2020/21 © Visoko obrazovanje Statistika Agenci Limited) Birmingham Citi Universiti je veliko i raznoliko mesto za studiranje. Studente stavljamo u središte svega što radimo, pružajući im najbolje mogućnosti za budući uspeh.

  • Falmouth, Уједињено Краљевство
  • Penryn, Уједињено Краљевство

  Kreativni. Povezan. Hrabar. Sa više od 120 godina iskustva, profesionalnim objektima, izvrsnosti nastave, besprijekornim vezama i živopisnom kreativnom zajednicom, ne bojimo se da radimo stvari drugačije. Na Univerzitetu Falmouth preispitujemo oblik visokog obrazovanja i pružamo uticajna istraživanja i inovacije.

  • Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство

  Globalni vrh 125 univerzitet (KS Vorld Universiti Rankings 2023), Nevcastle je dom za 29,000 studenti iz 140 zemalja. Osnivač Russell Group, mi smo jedan od samo 19 univerziteta u svetu - i samo tri u Velikoj Britaniji - da postigne pet plus KS Star rejting za ukupnu izvrsnost (2022). Naše poreklo možemo pratiti još do Medicinske i hirurgije, osnovane 1834. godine. Danas kombinujemo vodeća svetska istraživanja sa akademskim iskustvom svetske klase.

  • Winchester, Уједињено Краљевство

  Univerzitet u Vinčesteru osnažuje studente da dostignu svoj puni potencijal i naprave razliku u svetu. Smešten u Vinchesteru, prelepom, suštinskom engleskom gradu sa bogatim nasleđem i živopisnom savremenom kulturom, prijateljski i kompaktni kampusi univerziteta daju studentima korist od grada i kampusa života. Dobro smo smešteni sa odličnim saobraćajnim vezama koje vam omogućavaju da za sat vremena stignete do Londona ili obale, a aerodrom Sautempton udaljen je samo 10 minuta vožnje vozom.

  • Shadwell, Уједињено Краљевство

  LIS je nova institucija London. Njihovi programi su duboko interdisciplinarni i strukturirani oko složenih, stvarnih problema. Zašto? Zato što je svet zasićen složenim problemima koji zahtevaju interdisciplinarni pristup; njihova rešenja neće doći iz jednog predmeta ili specijalizma. Od klimatskih promena do organizacione kulture, današnjim složenim problemima mora se pristupiti iz više perspektiva. To je ono što LIS radi. Oni uče svoje učenike da postanu stručni rešavači problema.

  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je vrhunski međunarodni univerzitet u Španiji sa kampusima u Madridu i Segoviji. Prepoznat kao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u svetu, IE oblikuje lidere koji pokreću inovacije i promene u organizacijama, pružajući okruženje za učenje u kojem tehnologije i raznolikost igraju ključnu ulogu u negovanju globalne vizije, preduzetničkog načina razmišljanja i humanističkog pristupa.

  • Kingston upon Thames, Уједињено Краљевство
  • London, Уједињено Краљевство

  Na Univerzitetu Kingston strastveni smo u poboljšanju životnih šansi naših učenika pomažući im da maksimalno iskoriste svoje mogućnosti učenja i opremimo ih budućim veštinama i znanjem potrebnim na zahtevnom radnom mestu 21. veka.

  • Oxford, Уједињено Краљевство

  Ladi Margaret Hol ('LMH') je koledž na Univerzitetu u Oksfordu. Osnivači pod nazivom koledž u čast Ladi Margaret Beaufort, majka kralja Henrija VII i poznati pokrovitelj stipendije i učenja. Prvih devet učenika primljeno je 1879. Koledž je rastao, otvorio svoja vrata muškarcima, i sada je zajednica preko 600 studenti i 45 stipendista. LMH je jedan od 39 konstitutivnih koledža Univerziteta u Oksfordu, jedan od najviše rangiranih univerziteta na svetu, i najstariji univerzitet u svetu engleskog govornog područja.

  • Leeds, Уједињено Краљевство

  Okupljamo stručnjake iz informatike, hemije, inženjerstva, matematike, fizike i astronomije kako bismo pružili izvanredno obrazovanje i istraživanje učenika u sledećim školama.

  • South Kensington, Уједињено Краљевство

  Као део Империал Цоллеге Лондон, глобалног лидера у науци и технологији, покрећемо глобалну пословну и друштвену трансформацију кроз фузију пословања, технологије и предузетничког начина размишљања. Комбинујемо иновативно размишљање и увид са новом технологијом да бисмо развили решења за проблеме из стварног света, од користи за пословање и унапређење друштва.

  • London, Уједињено Краљевство

  Londonski institut za bankarske& finansije (LIBF) je poštovano ime u britanskom obrazovanju više od 140 godina. Pružamo dodiplomske i postdiplomske kurseve za britanske i međunarodne studente na honorarnim i punim radnim vremenom. Kao manji, specijalistički univerzitetski fakultet sa stručnim fakultetom, savršeno smo postavljeni da vam pomognemo na vašem putovanju u karijeri - pomogli smo hiljadama studenata širom sveta da urade upravo to. Naši kursevi pružaju veštine koje su vam potrebne za karijeru u poslu, menadžmentu, nauci o podacima i finansijama sa snažnim naglaskom na praktičnim veštinama preuzetim iz stvarnih situacija.

  • London, Уједињено Краљевство

  King's College London je jedan od najboljih 35 univerziteta na svetu (KS Vorld Universiti Rankings 2022) i među najstarijim u Engleskoj (osnovan 1829). Univerzitet ima više od 29,600 studenata, sa nešto manje od 11.000 biti međunarodni studenti iz 150 zemalja širom sveta.

  • London, Уједињено Краљевство

  Sa sedištem u jednom od najuzbudljivijih glavnih gradova na svetu, London Met je dom dobrodošlice zajednice inspirativnih i odlučnih učenika, nastavnika i inovativnih mislioca. Nudimo širok spektar kurseva, od osnovnih i postdiplomskih diploma do kratkih kurseva i stručnih kvalifikacija, od kojih su mnogi dostupni za studiranje sa punim radnim vremenom ili skraćenim radnim vremenom kako bi najbolje odgovarali vašim potrebama i načinu života.

  • Madison, Сједињене Америчке Државе
  • Teaneck, Сједињене Америчке Државе
  • + 3 više

  Највећи приватни универзитет у Њу Џерсију, ФДУ је непрофитна, несекташка институција са више кампуса. Основан 1942. године, ФДУ је постигао четворогодишњи статус 1948. и одобрење као универзитет 1956. Универзитет нуди преко 100 додипломских и постдипломских програма, укључујући докторске програме из фармације, медицинске сестре, клиничке психологије и школске психологије; и ААЦСБ-акредитована пословна школа. Програми дипломирања се нуде у два кампуса у Њу Џерсију и на две локације ФДУ ван САД: Врокстон колеџу, у Оксфордширу у Енглеској, и кампусу Ванкувера, у Британској Колумбији, Канада.

  • Bradford, Уједињено Краљевство

  На Универзитету у Бредфорду, наш фокус је на стварању услова за друштвени, културни и економски утицај. Посвећени смо социјалној инклузији и наш рад на проширењу могућности и омогућавању студентима да остваре свој потенцијал довео је до тога да смо у последње две године на врху Индекса социјалне мобилности енглеских универзитета.