Keystone logo
Уједињени Арапски Емирати

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Уједињени Арапски Емирати 2024

Broj institucija: 5
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Назван по његовом височанству шеику Мохаммеду Бин Расхиду Ал Мактоуму, потпредседнику и премијеру УАЕ, и владару Дубаија, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , жели да постане глобално средиште за иновативно и интегрисано здравствено образовање и истраживања у служби човечанства.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  РЦСИ развија лидере у медицини и здравственој заштити од свог оснивања 1784. 2005. године основали смо Институт за лидерство, једину институцију на трећем нивоу у Ирској посвећену искључиво развоју лидерских, управљачких и образовних капацитета здравствених радника.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  ДМЦ се залаже за пружање образовања акредитованим здравственим професијама на додипломским и постдипломским студијама пружајући окружење за учење које негује исламске вредности и промовише високе нивое постигнућа ученика, у складу са највишим стандардима академске изврсности како би служило професији, научној заједници и јавно.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Универзитет Јазеера основао је у фебруару 2010. године у Могадишу, Сомалија, еклектична група сомалијских научника. То је центар за високо образовање који је усмерен на стварање друштва заснованог на знању.

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати
  • Al Ain, Уједињени Арапски Емирати
  • + 1 više

  Основан 2006. године, Фатимски Fatima College Of Health Sciences (ФЦХС) има за циљ да испуни све веће потребе Уједињених Арапских Емирата за квалификованим здравственим радницима. Колеџ је почео нудећи дипл. у сестринском програму 2006. године и од тада се проширио и понудио више од 10 степени програма на БСц. и ниво диплома из здравствених наука. Програм неге ради у сарадњи са Универзитетом Гриффитх у Аустралији.