Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Русија 2023

Broj institucija: 30
  • Arkhangelsk

  Мисија Northern (Arctic) Federal University названог по М.В. Ломоносову састоји се у стварању иновативних научних и људских ресурса за потребе интелектуалног истраживања руског севера и Арктика.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Факултет за пословне и друштвене науке обједињује Кингстон Бусинесс Сцхоол и Сцхоол оф Лав, Социал анд Бехевиорал Сциенцес. Заједно негују критичко мишљење и приступ решавању проблема у учењу, с међународним изгледима.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Са пореклом из 1915. године, Southern Federal University (СФедУ) је највећи научни и образовни центар на југу Русије. СФедУ има своје коријене на Краљевском универзитету у Варшави, који се преселио на југ Русије током Великог рата.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (ИНРТУ) је водећи истраживачки универзитет у Источном Сибиру и сврстава се међу најиновативније и најперспективније. Омогућава широк спектар курсева високог образовања и стручног усавршавања за снажну и разнолику заједницу полазника.

  • Moscow

  Ми смо Сколтецх - нови међународни универзитет СТЕМ у Енглеској у Москви, Русија. У само 8 година ујединили смо на десетине истраживача и светски признатих професора, изградили задивљујући кампус, поставили лабораторије светске класе и уврстили се у првих 100 младих универзитета у Натуре Индеку.

  • Saint Petersburg

  ССЕ Русија је једина међународна пословна школа која је акредитована за предавање на територији Русије и нуди потпуни европски програм Екецутиве МБА за искусне менаџере, отворене програме за лидере различитих нивоа искуства и посебно прилагођене програме за руске и међународне компаније . То значи јединствену прилику да се унутар руских граница стекне квалитетно европско образовање међународних факултета, које је конкурентно на домаћем и глобалном тржишту.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 više

  Еурасиан Сцхоол оф Манагемент анд Администратион (ЕМАС Бусинесс Сцхоол) је једна од водећих пословних школа, стручњак за стратешки менаџмент и МБА програме у Европи, Русији и земљама ЗНД.

  • Volgograd

  Volgograd State University је да обучи висококвалификовано особље и произведе нова знања за економију и социјалну сферу у националним приоритетним областима науке, инжењерства и технологије у сарадњи са државом, бизнисом и јавношћу. Јединствени географски положај омогућава универзитету да служи као научни и образовни мост, повезујући европска и азијска достигнућа науке и иновација. Volgograd State University настоји да побољша капацитете факултета и материјално-техничку основу како би повезао своја истраживања и наставу на највишем светском нивоу. Активно промовише међународну сарадњу и стратешку сарадњу са суседним земљама у области науке, образовања и културе. Volgograd State University има лиценцу за обављање образовних активности и сертификат о државној акредитацији.

  • Novosibirsk

  Новосибирск државни универзитет налази се у светски познатом научном центру - Академгородок. 80% чланова факултета НСУ су научници из сибирског огранка Руске академије наука. Дакле, образовање се изводи у уској вези са научним достигнућима светске класе. Све је на пешачкој удаљености од нашег компактног кампуса: универзитетске спаваонице, спортски центар, стадион, 35 научних института и иновативни технопарк (Ацадемпарк) налазе се на 10 минута хода од кампуса. НСУ је савремени универзитет који показује брз и динамичан раст 2007. НСУ је био један од 57 руских универзитета који је победио на такмичењу иновативних образовних програма у националном образовном пројекту 2009. НСУ је стекао статус Националног истраживачког универзитета Почевши од 2013. НСУ заједно са осталих 21 руских универзитета учествовао је у програму 5-100 чији је циљ унапређивање руских универзитета у групу 100 најбољих светских универзитета

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) заузима престижни ниво у настави опште медицине, стоматологије и фармације на енглеском језику и у припреми међународних студената. Ова попуњеност показала се као најстарије медицинско универзитетско предавање енглеског медија у Русији и држи највећи број међународних студената различите националности, као иу њеним сферама.

  • Kirov

  Vyatka State University Виатка (ВиатСУ) је класични универзитет са широким спектром професионалних образовних програма. Универзитет је прошао славни пут формирања и развоја. Данас је то значајан образовни, истраживачки и производни комплекс у региону са широким спектром професионалних образовних програма и великим истраживачким потенцијалом.

  • Novosibirsk

  Подучавање лечења је много сложеније од подучавања било које друге професије на свету. Многе генерације бриљантних доктора и научника дипломирале су на Novosibirsk State Medical University (НСМУ) током година. Међу нашим дипломцима су академици, професори, руководиоци бројних медицинских установа.

  • Irkutsk

  Baikal State University је одличан избор за високо мотивисане младе људе заинтересоване за професионални развој у широком спектру сфера. Основна мисија БСУ-а је улазак на глобално тржиште високог образовања са разним савременим бацхелор`с, мастер и докторским програмима и пружање висококвалитетне наставе и развоја особља.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 više

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" основан је 1991. године (декрет МУРСТ, 25. марта) са циљем да се олакшају пренасељени услови великог напуљског универзитета познатог као "Федерицо ИИ".

  • Barnaul

  Кратке информације о образовној организацији: Педагошки универзитет пружа образовни систем града и региона специјалистима различитих профила, обучавајући наставнике, васпитаче, психологе, логопеде, наставнике додатног образовања. Поред тога, АлтСПУ акумулира развојни потенцијал региона, формирајући наставнике школа у региону, осмишљене да развијају културну и образовну основу друштва, обучавају и образују будуће инжењере, лекаре и културне личности.